ano samozrejme a mam na nom mali ruzovy zamocek a kazdy vecer mu napisem ...mily dennicek....mojou sexi ruzovou ceruzkou co ma nakonci taku chlpatu blbost.....jeziis nee nemam a ani nechcem moja snaha by skoncila pri jeho otvoreni...takze tak....ale kludne ich piste mozo raz o vas vide nejaka biografia a cerpat budu prave z toho vasho infantilneho dennicka...
Vediem si denník ale to asi takým štýlom že raz za štvrť-pol roka si tam dačo napíšem..Píšem si doňho aby som si ho raz o niekoľko rokov mohla čítať a spomínať na to čo v ňom mám, aj smiať sa na tom ako som v tom čase rozmýšľala a tak Ale pred týmto denníkom som mala aj tri ďalšie a vždy som si povedala, že do tohto ďalšieho si už naozaj budem pravidelne písať, no nikdy som to nedodržala lebo ma to nejako extra nebaví a nemám na to čas...
Keď som mala takých 10 - 14 tak som si ho viedla. Teraz ale mojim dennikom su skor blogy. Kzadopadne je vzdy velmi mile precitat si, co som robila vtedy a vtedy
@10 aký "infantilný denníček"? dobre, je síce pravda, že pri niektorých starých zápiskoch neviem, či sa rehotať, alebo ísť sa kdesi zašiť od hanby, čo sú to za kraviny, ale zachztáva to toľko z môjho života, veci, na ktoré by som inak zabudla...
a žiadne "Milý denníček.." jednoducho píšem, čo mi napadne
nepisem si tam o kazdodennych udalostiach, to uz skor uznavam fotky... ale zapisujem si tam rozne myslienky, ktore by som s inymi ludmi rozoberat nevedel
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
najradšej by som ho spálila, ale pri čítaní sa mi vybavilo mnoho spomienok, na ktoré som predtým zabudla...
mám krátku pamäť, tak som si začala písať včera ďalší po dlhom čase
ak by som si ich nečítala... neverila by som, že som niekedy bola šťastná
a žiadne "Milý denníček.." jednoducho píšem, čo mi napadne