počul som o knihe The Spiritual doorway in the brain... ale nečítal som... a ešte mi bola doporučená kniha The Ego Tunnel: The Science of the Mind and the Myth of the Self... keď chceš pozri...
Odporúčam ti Vedecké poznanie duše. Kniha vysvetluje prevtelovanie a pod. Kniha je sice určená pedovšetkým pre záujemcov o východné filozofie a náboženstva. To však nič nemení na tom, že texty z tejto knihy sa dajú použit aj k zamysleniu nad zmyslom náboženstva, nad existenciou reinkarnácie a pod.
vedomie po smrti? hmmmm....chcem tomu verit ze ano nieco take existuje...ze nebude len cierno cierna tma...ale som voci tomu skepticky...a studia su o tom rozne...google je tvoj kamarat
Čítala som od lazareva diagnostiku karmy, myslim si ze na niektorých veciach nieco bolo, ale neodporúčala by som to. Kopu bludov podľa mna. Uz take knihy nečítam, každý takýto "vedec" ma svoju vlastnú hypotézu. A teraz si vyber tu ktorá je najmenej sialena. Zbytočne ti rozum pomútia takého veci. Ale co by som si na tvojom mieste kukla su moodyho knihy. Su to výpovede ludi co prežili klinickú smrť, nie su tam žiadne ujeté teórie od tých šarlatánov /pokial si dobre pamätám/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
A dopredu díky všetkým čo sa zapoja do témy (ak ešte niekto bude ovšem )