Poslednych par dni si nadrabam prax v restike(ucim sa za casniku)a dneska ma totaalne nasral veduci..Pred tym som myslela ze pohoda..lebo on ma v zalube trosku posmatravat aj tam kde nema..myslim ze pusinky na krk,na chrbat a na ustocka a obimanie ale to
sef je kokot a nema co picovat do kolegine a jej vztahov sak to su jej sracky...ale zas 17 rocna a 30 rocny...hm ak tam nejde o prachy tak ja neviem ale je to divne...taky chlap by mal mat rozum a nie dievcatka obsivat...
btw necuduj sa, si mlade pekne dievca mas uz 18 tak sef ma na teba chut...mysli si ze si moze k tebe dovolovat ked ta plati...takze mu pekne ukaz kde je jeho miesto kopackou do rozkroku
heh, a preco mu to dovolis? Ved mu normalne povedz, dajte pokos, co si to dovolujete a tak, proste ak mu dovolis malickosti, tak bude chciet casom viac, vobec si ho nepusti k telu alebo ho priamo posli do riti, ked bude moc drzy, ved co si zasluzi?
8. zial dala sa a uplne vsade...a potom s tym chcela prestat ale bala sa ze ked sa s nim nevyspi neurobi vodicak...neviem ako to dopadlo lebo sa s nou uz nebavim
Akoze mozno trosku od temy, ale takito chlapi ma dokazu nasrat, kamoska mala jedneho v robote a ten jej daval take navrhy, ze ked mi to hovorila, az sa mi otvaral nozik vo vrecku, kokos, taki by si fakt zasluzili asi kastraciu, nech sa ukludnia, heh, a to vobec neni o tom, ze to je priroda, mal by sa kontrolovat a nie robit blbosti, prepacte mi za obkec trosku mimo temy, ale mam na to nervy
13.v pohode ja ta chapem..teda tie nervy..ale co mam robit..kebyze mu jednu drbnem tak mam padaka a nejdem k zavereckam..a to som mrtva zas doma..ale pretiahnut sa urcite nenecham ani nic take ..
14 - ved nemusis ist na to tak surovo, skratka mu otovrene povedz, nech da pokoj a nedovol mu nic, nech sa uvedomi, a ak by si mala kvoli tomu aj nespravit zaverecky, tak si myslim, ze poradie hodnot je jasne... To by ti vasi netolerovali, keby si im to vysvetlila? A neda sa praxovat inde?
Paci sa mi tvoja naivita... Kopacka do rozkroku bola dufam len sranda, veci sa riesia inak, nie kopackou do rozkroku. Nakolko tam praxuje mohla by mat nejeden problem v skole... Najskor by som to prediskutoval v skole, ze chcem menit pracovisko a ake problemy tam mas. Ked ho uz kopnes, potom uz sa budes tazko vyhovarat.
A hlupa si aj ty, ked mu vobec das pusu na lico, ze sa nechas obchytkavat. Potom sa necuduj ze si dovoluje viac. On skusa, ty mu dovolis, a potom skusa viac... Logika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A s tým kastrovaním takýchto dementov to znie veľmi dobre
btw necuduj sa, si mlade pekne dievca mas uz 18 tak sef ma na teba chut...mysli si ze si moze k tebe dovolovat ked ta plati...takze mu pekne ukaz kde je jeho miesto kopackou do rozkroku
Ja nemam problem mu uvalit praveze kopacku..ale nemozem si to dovolit koli tym skuskam..ale ja ho nechapem preco si vzdy taky blbec vybere mna
ja nejsom typ ze pod osahavaj ma a neviem co..
btw 17 rocnu kamosku obchytkaval 53 rocny instruktor v autoskole...
snad sa nedala nie?
ale mas pravdu ja mam vzdy stastie na takych blbych uchylakov..uz ma ich par aj nahanalo..to boli blbe casy..nic prijemne
ja by som chcel mat stastie na take uchylne zeny
Paci sa mi tvoja naivita... Kopacka do rozkroku bola dufam len sranda, veci sa riesia inak, nie kopackou do rozkroku. Nakolko tam praxuje mohla by mat nejeden problem v skole... Najskor by som to prediskutoval v skole, ze chcem menit pracovisko a ake problemy tam mas. Ked ho uz kopnes, potom uz sa budes tazko vyhovarat.
A hlupa si aj ty, ked mu vobec das pusu na lico, ze sa nechas obchytkavat. Potom sa necuduj ze si dovoluje viac. On skusa, ty mu dovolis, a potom skusa viac... Logika
Sice ma to hačik, kto uverí mladej študentke že ju obťažuje solídny vedúci...
No držim palce
si hlupana, ked su mu dovolila aby s tým začal.. tot vše ,čo dodám
Baby ako ty neznášam.. Však mám nejaku tu hrdosť?!
Kurva NEBUDEM SA NA FORE HRAT NA CHUDIATKO !
Ak máš rozum zakroč. Ak nie urob skuškus prefiknutím...