Zlatá stredná cesta je vždy najlepšia.. podľa mňa dobrý šéf je priateľský natoľko, aby sa zamestnanci nebali za ním prísť, keď majú problém, ale dosť autoritatívny na to, aby si robili svoju prácu dobre a neflakali sa.
do veducej pozicie treba v prvom rade obsadit vhodneho cloveka. prostym faktom je, ze nie kazdy moze byt vodca. metoda vedenia je v podstate druhorada. ked z cloveka raz ta autorita ide, tak ho budu pocuvat vsetci, aj ked to bude ten najdespotickejsi arogantny kokot pod slnkom. ked na druhej strane autoritu nema, nikto ho nebude pocuvat, ani keby mal ten najsamlepsi pristup na svete, ktory odporuca 9 z 10 psychologov. je to skratka v prvom rade o charizme a az v druhom rade o pristupe.
Presne toto bol problém, keď si priateľský, nájde sa vždy človek, ktorý si myslí, že môže nadskočiť, ale u mňa vždy fungujú momenty, kedy rada takého človeka zrazím k zemi aj keď si na to počkám pár dní. Vypomstilo sa mi to viackrát, pretože automaticky, keď si s niekým kamarát, nemajú pocit, že majú rešpektovať nariadenia, lebo to ani tak neberú a potom vytvárajú na pracovisku zbytočné konflikty, lebo si myslia, že si niekto na nich vybíja nervy. Takže som za odstup, ten je fajn aj mimo kolegov a práce.
Môj šéf je fajn vykáme si, dbá na to, aby bolo "šicko porobeno", ale aj požartuje so mnou, občas ma odvezie a keď som niečo fakt že dokašlala, tak sa na mňa vôbec nehneval
asi neexistuje človek, ktorý by nepracoval menej ked môže... Prísnosť vedúceho podľa mňa závisí od toho, akého ma on nad sebou šéfa... Ak by som bol napr. podnikateľ, nechcel by som veľmi zamestnávať známych a riesit s nimi chujoviny... Aj ked rozumny ludia nepotrebuju po sebe stekat a chapu ked je sef prisny....ale taky nie je kazdy
Záleží kde robíš a aké máš právomoci...
Lebo ak ťa zoberú niekam do skladu na zmenu kde tí zamenstnanvi maju 3€ na hodinu tak moc respektu tam nečakaj.
Ideálne je robiť vedúceho s možnosťou si vyskladať tím podriadených.
Lebo najhoršia situácia je ak si vedúci a nemáš kontrolu, rešpekt nad zamestnancami a robia si čo chcì s tým, že im nič nemôžeš. Lebo ideálne riešenie istých situácií je vyraziť človeka,lebo každý je nahraditeľný.
to asi zalezi od pracoviska. ja mam aktualne ako veduci lekar 2 podriadene a som v pozicii toho starsieho a skusenejsieho, ktory im radi a s ktorym konzultuju problemy. takze vztah k nim priatelsky, ale zaroven ma respektuju a mam autoritu, pretoze ja som ta, ktora vo finale rozhoduje.
Ja mam skvelého šéfa...sranduje často a je priateľský,hocičo sa stane není nasraty ale povie normálne že to e zle a má yo byť inak,často pomáha a sám porobi veci a zároveň má aj autoritu
ja som skor taky clovek, ze ak si seba predstavim v pozicii sefa, tak by som s ostatnymi bola kamoska a myslim si, ze by to tak fungovalo ak by si kazdy robil co ma, v ziadnom pripade neverim na umelo vytvorenu autoritu ba az despotizmus, k takym ludom som praveze vzdy prechovavala despekt a mala som chut im to vracat a nie posluchat....cize priatelsky pristup ale s dodrziavanim povinnosti, ak by sa povinnosti - nariadenia, atd atd zacali zlahcovat ci by neboli respektovane, dala by som to najavo. a ja zasa viem byt neprijemna, takze asi raz by stacilo. samozrejme vzdy zavisi od toho co sa stane a ako sa stane - u kazdeho vzdy viem ospravedlnit human error, co neznasam je ignoracia az nedbalost...
ak sa chystáš na vedúcu pozíciu, určite obetuj 200-300€ za školenie, kde ti vysvetlia základné manažérske chyby - sám som na jednom bol a najzaujimavejší poznatok je "podriadený nesplnia náplň práce lebo tomu nerozumejú", tých postrehov tam bolo množstvo ale toto mi utkvelo
podla mňa je najlepší šef taký, ktorý sa so zamestnancami zabaví pri rôznych príležitostiach ale v zamestnaní je to stále len vedúci pracovník, ktorý ich ale v žiadnom prípade nezhadzuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Lebo ak ťa zoberú niekam do skladu na zmenu kde tí zamenstnanvi maju 3€ na hodinu tak moc respektu tam nečakaj.
Ideálne je robiť vedúceho s možnosťou si vyskladať tím podriadených.
Lebo najhoršia situácia je ak si vedúci a nemáš kontrolu, rešpekt nad zamestnancami a robia si čo chcì s tým, že im nič nemôžeš. Lebo ideálne riešenie istých situácií je vyraziť človeka,lebo každý je nahraditeľný.
podla mňa je najlepší šef taký, ktorý sa so zamestnancami zabaví pri rôznych príležitostiach ale v zamestnaní je to stále len vedúci pracovník, ktorý ich ale v žiadnom prípade nezhadzuje