Ja mám o 13 rokov mladšieho brata a je to... v pohode. Keby tak ešte so sestrou neboli otravní ako indiánske šípy... Ale nie je na tom nič nezvládnuteľné... Ani si to neuvedomíš...
ja som asi tak pred dvoma rokmi či pred rokom chcela malú sestričku. ale rodičia sa nepostarali, tak nemám. ja si myslím, že by to bolo fajn, aj keď by to malo určite množstvo nevýhod. napríklad by bola mama stále doma a ja potrebujem samotu, a už by som nebývala ani v noci sama doma, čo by ma asi veľmi SRALO. ale zasa by som chcela niekoho tak "vychovávať" to my, mladší súrodenci nemáme možnosť. asi si budem musieť počkať na vlastné deti, ale každopádne držím palce
Já mám staršího bráchu, o 13. Takže z pohledu mladšího sourozence prozrazuji: ač to tak občas nebude vypadat, ve skutečnosti pro něj budeš vzor a malý Bůh Co se týče Tebe, tak předpokládám, že budeš zírat, o kolik bude jiný vztah a výchova rodičů: u mladších většinou výchova nebývá už tak přísná, rodiče už mají něco za sebou, jsou benevolentnější. Jinak závidím a přeju hodně veselých zážitků
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Ja by som sa na malého brata/sestru tešil.
Ale to asi nehrozí.
nieze by som s tym mal nejake skusenosti, ale tot moj nazor
zdycky som cela surodenca,ale ked zijes 17 rokov ako jedinacik cosi to s tebou urobi
ale tak uvidime co to da! mosme spolu chodit kocikovat