Čaute. Vedeli by ste mi niekto poradiť ako najlepšie nabrať na svaloch ako vegetarián? Cvičím vyše roka čo to som nabral ale už dlho sa to nikam neposunulo, jak svaly ,tak váhy. Rád by som si zostavil riadny jedalníček ale na nete som moc toho nenašiel.
Bielkoviny,tuky aj sacharidy prijmam... Jedávam tvarohy,ovocie,tofu,vlocky arasidove maslo atd. len to nejako nejde ... Tak by som potreboval vediet presne co je nejalepsie jest rano a kolko ,po cviceni a vecer celkovo akoby mal vyzerat jedalnicek...
@dezolat soja ma okrem ineho aj velky obsah fitoestrogenu, co ako chlap do seba nechces tlacit vo velkych mnozstvach. Tu na Taiwane maju chlapy casto vacsie cecky ako zeny a jednou z pricin je aj soja.
@mayben ou maj gaš však to je michal drienik
a k téme všetky videa čo som pozeral ov veganskych/vegetarianskych bodybuilderov ako radili vela veci ale všetci mali spoločnu jednu radu jest viacej ale skor sacharidov než tukov a bielkovin , velmi vela ludi ma skor vela bielkovin než málo
a možno maš stravu fajn ale nepridavaš vahu, nemeniš cvičenia , pravidelnost .... a možno stale naberaš len prvy rok cvičenia ziskaš najviac sily ako aj ptm si stale silnejši ale už to ide pomalšie
Čau kamoš, ja nejem mäso vôbec. Potrebuješ držať vyšší kalorický príjem, než je výdaj (ako každý, kto chce nabrať) a cvičiť s váhami. That's all a pre dôkaz, že sa to dá, tu máš trochu z mojej svalovej hmoty » www.instagram.com/p/BkZe7gMjMf_/... @Mayben prišiel som na Birdz!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Kúp si nejaký vegetariansky proteín
a k téme všetky videa čo som pozeral ov veganskych/vegetarianskych bodybuilderov ako radili vela veci ale všetci mali spoločnu jednu radu jest viacej ale skor sacharidov než tukov a bielkovin , velmi vela ludi ma skor vela bielkovin než málo
a možno maš stravu fajn ale nepridavaš vahu, nemeniš cvičenia , pravidelnost .... a možno stale naberaš len prvy rok cvičenia ziskaš najviac sily ako aj ptm si stale silnejši ale už to ide pomalšie
@Mayben prišiel som na Birdz!