ja osobne by som si s mladším začala iba s jedným jediným (on je tá všade prítomná výnimka) inak minimálne 4 roky... alebo tak. a neviem. ale možno máš pravdu
to sheena205: hh ludia mozno vedia co chcu len nazory a presvedcenia ludi sa za zivot menia. ale osobne som za to a mam rada ludi co chcu vyzerat na svoj vek a akceptuju to aky su. cas sa neda predbehnut ani vratit bohuzial nakolko by sme aj mozno chceli. ale s5 k teme laska je vecna preto vek nieje zabranou si myslim ak si dvaja rozumenju...? laska a vek niekedy si myslim ze cim je vacsi vekovy rozdiel tym je laska silnejsia o to viac skusok musi prekonat ak je medzi zalubenymi aj 20 rokov rozdiel nie je lahke celit okoliu a potom prekonavat komplikacie ked chcu mat rodinu a ak je laska skutocna myslim ze v tychto pripadoch je o to vacsia
podla man je to o tom,ze ako ti ten dany sćlovek vyhovuje..svojimi postojmi,nazormi,spravanim,konaním a proste v este inych detailoch.
Zeny dospievaju skor, a preto si asi hladaju starsich partnerov,pretoze si myslia,ze im budu vyhovovvat viac.
Podla mna je to velmi individualne a preto nerozumiem laskam vo veku 15-16. Proste v takom vekueste clovek sam nevie co chce,tak ako moze vediet co ocakavat od partnera.
Kym sme mlady uzivajme slobodu,ked prijde ten spravny cas a clovek si uvedomi,ze uz je sam prilis dlho a chce sa podielat na stasti aj s niekym inym..vtedy je ten spravny cas...kedy to vsak je,to je individualne a neda sa to zovseobecnit.tot moj nazor
Ygor: no to ze ma kazdy zivotne priority no ved som to tak obklukou naznacila proste tie nazory a postoje cize aj priority sa za zivot menia tak neviem co nesuhlasis ?
a mne zasa pripada chore ked niekto chce niekoho pre sex peniaze ci koli statusu to je chore !
heh a tie vekove rozdiely ja som netvrdila ze su zdrave ale myslim ze laske vek nekladie medze podla mna a presne ako si povedal zatial co jeden chce rodinu druhy riesi skolu to som tym chcela povedat ze o to sa musia viac lubit a snazit aby to proste vsetko zvladli a nasli cestu ako fungovat spolu
Arwena: ale tak sa to da zvladat kolko? Si predstav ty povedzme 20 rocna a zacnes si s 30rocnym. Ty sa chces zabavat, uzivat si party, on este nie je stary takze urcite nebude sediet doma, ale uz by chcel aj rodinu... Casom sa ty dostanes na takych 35 on uz 45. Ty stale relativne mlada on uz postarsi pan... Ty 45 party uz nebudu nic pre teba ale ist na kavicku s kamoskami pohoda on 55 dojde utahany z prace ak nejaku mat este bude a bude z neho uz dedko domased... Takze ak vekovy rozdiel tak nejaky rozumny.
Tiez nechapem preco si niekto hlada silou mocou starsich/maldsich...
chavez: tak podla mna si clovek silou mocou nehlada niekoho starsieho/mladsieho ked to pride tak to pride
a vies ako sa to da zvladat ? laskou lebo ked sa lubia tak vsetko zvladnu ver tomu
a vsetko sa da napr tak si zalozi rodinu ona v 25 on v 35 ale vies ta naozajstna sila sa ukaze ked on bude stary ona bude vladat a ked on bude chory a vsetko to s nim pretrpi a ver tomu ze sa to zvladnut da a kolko ? az do smrti ak je to laska prava
birdzman: nevies to musis vediet ty ci ho chces ci nie .ale chlapec spravas sa akoby to bola daka materialna vec (bozk) pozri bozky niesu otazkou vedy a techniky a niesu na to navody na pouzitie preboha tak sa spamataj ak ju lubis a ak aj ona teba budes to vediet a budes aj vediet co presne urobit a ako dostanes sa do toho ale nikto ti nepovie ze ako a ani to ci to ocakava ty ju poznas nie my !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ja osobne by som si s mladším začala iba s jedným jediným (on je tá všade prítomná výnimka) inak minimálne 4 roky... alebo tak. a neviem. ale možno máš pravdu
baby chcu starsich chalanov kvoli napr peniazom, statusu alebo pre sex... (aj take su pripady)
chalani maju vacsinou starsie partnerky kvoli vidine toho posledneho...
a pride mi to chore velke vekove rozdiely... ale vsak, kazdeho vec
Zeny dospievaju skor, a preto si asi hladaju starsich partnerov,pretoze si myslia,ze im budu vyhovovvat viac.
Podla mna je to velmi individualne a preto nerozumiem laskam vo veku 15-16. Proste v takom vekueste clovek sam nevie co chce,tak ako moze vediet co ocakavat od partnera.
Kym sme mlady uzivajme slobodu,ked prijde ten spravny cas a clovek si uvedomi,ze uz je sam prilis dlho a chce sa podielat na stasti aj s niekym inym..vtedy je ten spravny cas...kedy to vsak je,to je individualne a neda sa to zovseobecnit.tot moj nazor
a mne zasa pripada chore ked niekto chce niekoho pre sex peniaze ci koli statusu to je chore !
heh a tie vekove rozdiely ja som netvrdila ze su zdrave ale myslim ze laske vek nekladie medze podla mna a presne ako si povedal zatial co jeden chce rodinu druhy riesi skolu to som tym chcela povedat ze o to sa musia viac lubit a snazit aby to proste vsetko zvladli a nasli cestu ako fungovat spolu
Tiez nechapem preco si niekto hlada silou mocou starsich/maldsich...
a vies ako sa to da zvladat ? laskou lebo ked sa lubia tak vsetko zvladnu ver tomu
a vsetko sa da napr tak si zalozi rodinu ona v 25 on v 35 ale vies ta naozajstna sila sa ukaze ked on bude stary ona bude vladat a ked on bude chory a vsetko to s nim pretrpi a ver tomu ze sa to zvladnut da a kolko ? az do smrti ak je to laska prava