s mladším chalanom? nie, som na starších, ale zase sa mi nepáči, keď napr. 14-ročné dievča má 21-ročného chalana, to už je podľa mňa dosť vekový rozdiel... ale inakšie je to, keď 20-ročné dievča chodí s 27 ročným chalanom.
presne, mozem sem napisat ze som na starsich a ze s mladsim si to neviem predstavit ale ked by to prislo...zalubim sa ani neviem ako a o vek potom nejde
uz som to skusal viac krat a NEBOLO TO DOBRE... po kratkej dobe si prestanete rozumiet, lebo mate generacny problem. ked budes mat co ja viem 30 a dotycny bude mat o 4-5 rokov menej alebo viac, tak to ti nebude vadit... ja si viem predstavit ze by moja baba mala o par rokov menej alebo viac... ale v neskorsom veku...
ak ty pises ze si 21 rocna baba, tak proste este je prilis zavcasu, so 16 rocnym to nebude pre teba idealne, s 26 rocnym uz to bude menej, tam zavisi to skor od teba... ale osobne by som povedal, ze rozdielny vek:
pri ludoch vo veku zacinajucom na jednotku cize 10 az 19, tak 1-2 rok rozdiel
pri ludoch vo veku zacinajucom na dvojku cize 20 az 29, tak 2-3 roky rozdiel
pri ludoch vo veku zacinajucom na trojku cize 30 az 39, tak 3-4 roky
pri ludoch vo veku zacinajucom na stvorku cize 40 az 49 tak 4-5 roky...
keby mal ten mladší chalan aj rozum a nebol by to len nejaký nevybúrený puberťák, tak prečo nie? Mne na veku naozaj nezáleží, záleží mi na povahe a správaní
jasne ze mi na veku zalezi ak ide o vztah...pre mna je ideal ked je dievca mladsie o 1-2 roky, ibaze take uz maju vacsinou frajerov ci su kurvy...rovnako stare nie a so starsov tiez nie lebo ma nejako moc fyzicky nepritahuju...mna zial pritahuju iba mlade 15-17 a s tymi zas nechcem chodit lebo by to nemalo zmysel...aj tak sa mi uz kvoli tomu smeju znamy...
@3 20rocny a 15 rocna to je nic, co taky 30 rocny a 15 rocna ci 42 rocny a 14 rocna?
starsiu na vztah?..neviem.mozno ano ale aj tak by sa to po case rozpadlo bo ona by chcela dieta ja este ne..ale vyhodu ma takyto vztah ze ma chalan babu ktora uz vie co chce (priklad ch 22 ,d 25 ) ..s mladsou?..to je idealnejsie ale nie velmi mladsou neviem si predstavit ze by som teraz mal mat po svojom boku 14-16r upistane decko..po pravde ani 17 ...ideal je 1-3r mladsia baba..minule som dost zostal v nemom uzase ked som videl 14r susedu povesenu na cca 25r tipkovi .....
ja som spokojny moja priatelka je odomna rok a pol mladsia ..to je uplne ideal
Pravda je taka, ze laske nerozkazes. Mal som moznost chodit s holkou aj starsiou (ja 19, ona 21), ale aj s holkou mladsiou (ja 20, ona 16)... a obidva vztahy dopadli rovnako, ibaze krachli na uplne inych veciach. So starsiou - holke sa nepacil moj pristup ku skole a povinnostiam (u mna bieda ... zase mladsia bola takmer opak - jej vadilo, ze som nebol taky ten mlady sialeny tinedzer...
Vyskúšala som si chodiť s mladším chalanom a až na to, že Vás ohovára celá dedina, to nebolo vôbec zlé. Bol asi o dva roky mladší, ale zase bol vyspelejší ako niekorí moji rovesníci...
Ja som chodila s mladsim o tri roky a bol lepsi ako ten ktory mal o rok viac odo mna Takze vzdy je to ine a zalezi na povahe, ak ma niekto 20 a sprava sa ako 10 rocny tak je to nanic ale je jeden typ dievcat co nechapem a to mam aj taku spoluziacku ma 16 a chodi s 31 rocnym kvoli tomu ze ma drahe auto a vela penazi vozi ju kam chce a kupuje jej vsetko co chce...to nieje o laske to je o peniazoch...
Popravde neviem si predstaviť že by som mala chalana o viac než rok mladšieho, ale zase nehovorím že to odmietam lebo poznám vzťah kde chalan je o nejaké 4 roky mladší a funguje to.
@8 nepísal si mi o takej slečne pred časom? alebo si to nebol ty? ale zdá sa mi, že táto informácia prišla od teba, lebo kto iný sa pohybuje v takej...hm, spoločnosti
Hmm, Tak ja som mal zatial vzdy len mladsie cca o rok.
Ale napr. lepsie sa my kolko krá komunikuje z pohode 16 a z drbnutou 19 (nic proti 19) A zase je docela tazke najst si partnera rovesníka lebo tý vacsinou uz maju vzťah
no ak mam pravdu povedat JA mam 19 ONA 21 a ide nam to super ani naznak krachu nezrovnalosti hadok ani nic podobne!!! na veku skutocne nezalezi to mi verte hlavne ak mate pocit ze ste stretli tu/toho praveho! Vtedy ak je to vzajomne tak na veku nie je co riesit a ja som si isty keby to kto kolvek z vas skusil a natrafil by na tu pravu "chybajucu polovicku" zistili by ste ze vek je malickost... ale zas mi nejdu do hlavy vztahy 15- a 20+ max 1 - 3 roky a tie 3 roky az vo veku 29+
@37 e? vztah nie je o peniazoch, o tom, ci niekto ma alebo nema auto... (ano, peniaze su potrebne pre zivot, za usmev sa veci kupit nedaju, ale nie je to ta najdolezitejsia vec na svete... ) vsak ty na to raz prides (dufam)...
k topicu: aktualne mam priatelku, co je starsia odo mna o 13mesiacov a vsetko OK (k tomu je este 350km odo mna), pokial si ludia rozumeju a maju rovnake hodnoty, tak v tom problem nevidim. Zial, vztah typu 14+21 moc dobre nemusia skoncit...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
na druhej strane, ak pride laska a zalubite sa.. vek bude ta posledna vec ktora vas bude trapit..
ak ty pises ze si 21 rocna baba, tak proste este je prilis zavcasu, so 16 rocnym to nebude pre teba idealne, s 26 rocnym uz to bude menej, tam zavisi to skor od teba... ale osobne by som povedal, ze rozdielny vek:
pri ludoch vo veku zacinajucom na jednotku cize 10 az 19, tak 1-2 rok rozdiel
pri ludoch vo veku zacinajucom na dvojku cize 20 az 29, tak 2-3 roky rozdiel
pri ludoch vo veku zacinajucom na trojku cize 30 az 39, tak 3-4 roky
pri ludoch vo veku zacinajucom na stvorku cize 40 az 49 tak 4-5 roky...
to je moj nazor na veky....
@3 20rocny a 15 rocna to je nic, co taky 30 rocny a 15 rocna ci 42 rocny a 14 rocna?
Inak si neviem predstaviť že by som mala mladšieho
ja som spokojny moja priatelka je odomna rok a pol mladsia ..to je uplne ideal
Takže naozaj je to individuálne...
takze podla mna na veku nezalezi
Ale napr. lepsie sa my kolko krá komunikuje z pohode 16 a z drbnutou 19 (nic proti 19) A zase je docela tazke najst si partnera rovesníka lebo tý vacsinou uz maju vzťah
to je taky v poho vekovy rozdiel
inak pedofilom nmemozes byt
Najkrajšie protirečenie si v jednom príspevku za posledných pár týždňov
k topicu: aktualne mam priatelku, co je starsia odo mna o 13mesiacov a vsetko OK (k tomu je este 350km odo mna), pokial si ludia rozumeju a maju rovnake hodnoty, tak v tom problem nevidim. Zial, vztah typu 14+21 moc dobre nemusia skoncit...
a inak.. nasi su tak, ze mama ma viac nez ocino a uz su spolu veelmi dlhyy cas