Čaute... chcela by som sa spýtat aká je tá norma vo veku medzi chalanom a babou ked sa jedná o vztah.. samozrejme sa hovorí "Na veku nezáleží" ale aj to má svoje hranice a mna by zaujímalo kde.. mám napríklad kamarátku ktorá má 15 a jej frajer 18.. pod
vekový rozdiel bije do očí najmä okoliu...pri tých dvoch nejde o číslo, ale o ich psychickú vyspelosť...či si rozumejú, vedia sa pochopiť, majú trebárs rovnaké ciele do budúcnosti, atď atď....
Ak je baba ešte teenegerka tak podla mna max 8 rokov, pretože mlade baby su naivne a starši muži to využiju, lepši je pre nu niekto v jej veku, ale ak staršia tak kludne može mat aj deda no podla mna v láske naozaj na veku nezaleži, ak sa maju skutočne rady tak nech su spolu
Poznám babu, ktorá keď mala 15, tak chodila s 23 ročným a boli spolu naozaj úplne v pohode. Podľa mňa "vek je len číslo" vtedy, keď si tí dvaja rozumejú.
vo veku kym este clovek nie je uplne vyspel, teda prosto co ja viem do 25, podla mna uz maly rozdiel vo veku vie zohrat velku ulohu. cize naprikld baba 15 a chalan 18 mi pride este minimalne zvlastne teda, ale 22 a 25 uz mi pride v pohode. samozrejme je to individualne a niekedy to moze fungovat ale nejak nie som fanusikom
vek je zaujímavá vec, nejde o to koľko je rozdiel vekový, ale kedy a v akom veku, to platí vždy, Dospelá žena a dospeli muž tam vek nehrá rolu aj keby je rozdiel 15 rokov, ale keby 25 ročný chodí s 10 ročnou tak je to úchylne, ale o 10 rokov neskôr keby ma 40 a ona 20 tak je to už v pohode a tak isto keby máju on 65 a ona 50. Vždy záleží v akom obdoby ale to už ide o extrém. Podľa môjho názoru by mal byt max rozdiel 4 roky, zeny sú všeobecne o min 2 roky vyspelejšie a ide aj o spoločné záujmy atď atď.
@Kiaras tak pošli jej mamu za mojimi rodičmi, ktorí mi už 6 rokov schvaľujú frajera o 16 rokov staršieho odo mňa ... dali sme sa dokopy keď som mala 18 a on 34... teraz mám 24 a on 40
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov