Co myslite, aky je primerany vekovy rozdiel vo vztahu medzi muzom a zenou? Pr. muz 29 a zena 23? Viem, ze sa vravi, ze vek je len cislo,,,a v tomto "vztahu" to zatial plati,,,,skor ide o to, ze on vyzera starsie,,vrasky a tak,,a zena mladsie,,niekedy jej
Nie je na tom nič extrémne. Podľa mňa je to v pohode. Aj ja vyzerám mladšie (sem-tam si odo mňa pýtajú občiansky pri kúpe alkoholu) a pritom mám slabosť na mužov po tridsiatke. Prosto mi vyhovuje keď je chlap starší a zrelší. Nevidím na tomto vzťahu nič divné ani extrémne. Keby bol vo veku tvojich rodičov tak to extrémne je, ale toto je úplne v pohode.
vekový rozdiel sám o sebe nie je pozitívny ani negatívny. môže kľudne chodíť 15 ročný so 65 ročnou alebo 15 ročná so 65 ročným a môžu mať úžasný vzťah.
je to uplne v pohode.
neprimerane je podla mna 18 rocny s 15kou abo daco na ten styl. tam uz proste ide o to, ze si chalan nedokaze najst primerane staru partnerku a preto musi balit mladsie, ktore, ako vieme, su starsimi chlapmi vzdy ovela lahsie zbalitelne, pretoze si same mozu nahovarat, ze su vyspele
Inač nepochopím prečo je to teraz také normálne 19 až 24-25 ročná s 30-33 ročným.
Čo sú chalani v 20-28 tak nevyspelý či ako?
Čo sú není schopný zbaliť babu vo svojich rokoch, alebo 2-3 roky pod sebou?
Aha materiálne zabezpečenie asi, už chápem.
@klaudiqaaa
Takt to potom nie je vzťah založený na láske. Vo vzťahu musia byť obaja zabezpečený približne rovnako. aby nevznikali zbytočné hádky a vyvyšovanie sa nad druhého.
Baba nech sa snaží rovnako a nech nevyužíva.
Chcete byť emancipované tak buďte.
čo ja viem, že si mladé nahovárajú že si nemajú s rovesníkmi čo povedať, ale čo si tí chlapi po 30ciatke vedia povedať s early dvacinkami a násťkami - to je tá pravá otázka
o ziadnu materiu tu nejde,,,ani nemyslim ze nejaky komplex,,skor ze si spolu velmi dobre rozumieme,,,a ja celkovo lepsie vychadzam s ludmi co su starsi / aj muzi aj zeny/ takze v tom by som problem nevidela...ale este nikdy sa mi nepriplietol do cesty chalan co ma 30 ,,,preto neviem ci nieco take riesit alebo nie,,,aj mne to pride divne, ze skor by mal riesit nejaku co ja viem 26- 28 a nie mna,,ale...no
@29 Máš pravdu.
Môj chlap má dvadsaťštyri, je teda o osem rokov starší, študuje, je budúci učiteľ a taktiež pracuje.
Podľa tvojej teórie by sme sa však mali rozísť, lebo sa nesnažím rovnako?! Čo do kelu?
Ale hej, nechám ho, počkám,kým budem zárobkovočinný človek a vyhľadám ho zas.
Boh ti žehnaj.
@matiarka sorry ale ucitela nebudes mat velmi o co ozobracovat
je to individualne, ale starsieho partnera by som uz ja osobne nechcela. clovek ani nevie o kolko prichadza ked sa umelo snazi zapadnut do sveta, kam este nepatri.
@prasaman ked myslis vazne otazku ze o com sa so zenou moze dospely chlap zhovarat tak si si teraz sam odpovedal preco zeny vyhladavaju starsich..oni vedia
podľa mňa je to v pohode, nie je to taký hrozný vekový rozdiel, je fakt, že ked on vyzera moc staro a ona moc mlado, tak to ľudia okolo budu o to viac riesit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
aj ked to zalezi stale od konkretneho cloveka, mozno by sa nasla vynimka
neprimerane je podla mna 18 rocny s 15kou abo daco na ten styl. tam uz proste ide o to, ze si chalan nedokaze najst primerane staru partnerku a preto musi balit mladsie, ktore, ako vieme, su starsimi chlapmi vzdy ovela lahsie zbalitelne, pretoze si same mozu nahovarat, ze su vyspele
Čo sú chalani v 20-28 tak nevyspelý či ako?
Čo sú není schopný zbaliť babu vo svojich rokoch, alebo 2-3 roky pod sebou?
Aha materiálne zabezpečenie asi, už chápem.
Takt to potom nie je vzťah založený na láske. Vo vzťahu musia byť obaja zabezpečený približne rovnako. aby nevznikali zbytočné hádky a vyvyšovanie sa nad druhého.
Baba nech sa snaží rovnako a nech nevyužíva.
Chcete byť emancipované tak buďte.
Môj chlap má dvadsaťštyri, je teda o osem rokov starší, študuje, je budúci učiteľ a taktiež pracuje.
Podľa tvojej teórie by sme sa však mali rozísť, lebo sa nesnažím rovnako?! Čo do kelu?
Ale hej, nechám ho, počkám,kým budem zárobkovočinný človek a vyhľadám ho zas.
Boh ti žehnaj.
je to individualne, ale starsieho partnera by som uz ja osobne nechcela. clovek ani nevie o kolko prichadza ked sa umelo snazi zapadnut do sveta, kam este nepatri.