sakra, ešte koľkokrát? je to individuálne. ak si rozumie 50ročný s 20ročnou, pre mňa za mňa, nech sú spolu. ak sú spolu 20ročá a 17 ročný šťastní, nech sa páči.
ich život, ich láska, ich rozhodnutie.
ak sa boja, že na nich budú na ulici ukazovať prstom alebo že ich bude niekto za ich chrbtom ohovárať, to už je ich vec a ide to ruka v ruke s tým všetkým. ale myslím si, že mňa do toho nič, budem si to riešiť v mojom vzťahu a neodsudzujem nikoho život a nikoho vzťah. mne ako členovi spoločnosti to nejako neublíži...tak...where´s problem?
máš 15 a chceš chodiť s 21-22ročným chalanom? ten chalan má pravdepodobne už trochu iné predstavy o vzťahu ako ty...ak budeš mať viacej rokov (napr. 20 a vyššie) a začneš si so starším, tak tie rozdiely sa medzi vami vyrovnajú a váš vekový rozdiel nebude ani pre okolie taký okatý....
chcela som tým povedať len to, že nech sa neriadia spoločnosťou a tým ako by ich brala, aj keď určite je tam nejaké percento, čo ich ovplyvní len nech nedáva názor na cudzích ľudí, pokiaľ ho miluje
@araziel chorý názor je posudzovať niekoho podľa veku a vôbec sa niekomu starať do vzťahu nemyslíš? .. každý má tak ako si spraví.. myslím že keby im to nemalo klapať tak na to prídu sami po nejakom čase.
@veroniques ah už som len čakal kedy začneš píčovať...no povedz nám aká si mentálne vyspelá a čo všetko si už prežila že si na tomto názore tak zakladáš?
Priateľ je starší o 6 rokov a vek sme nikdy neriešili ... Sadli sme si dokonalo, takže nebolo o čom ...
Avšak, keď ja som mala 16, tak som sa do takéhoto vzťahu nepustila, lebo som nebola zrelá. Viem, že by som urobila kopec chýb a somarín, na ktoré človek príde, keď je starší ...
@nonaco veď to je dobre, fakt prepáč ak to znelo agresívne to preto že som tu písala už 10krát a furt sa tí ľudia pýtali či môžu mať tak starého partnera a toto hento a keď im niekto povedal že nie tak sa začali obraňovať že áno a že to nevadí...preto mi to liezlo na nervy, že to aj tak nakoniec nikam nedospelo
@lucina223 Skúsenosti zo života? To je skoro filmová hláška...tak sa s nami podeľ o tento názor..určite nie som jediný koho to zaujíma...počúvame tu v xy témach o tom ako je to všetko v poriadku a aké sú vyspelé...ale kde je odpoveď a hranica toho že si to o sebe v tomto veku začínate myslieť?
kamarátke sa otec predávkoval v 15tich, do svojej smrti dcéru ustavične mlátil,matka je allkoholička, čo myslíš že to nestačí aby bola v 15tich vyspelá?Že sa musela o to všetko starať a vliecť nielen svoj život na pleciach,ale aj život matky,ktorá nebola schopná sa o ňu poriadne starať? To ti človek má ukázať prstom na človeka,aby si pochopil,že môže byť v 15tke dospelá,ak ju k tomu život núti?!
Takýchto prípadov poznám viac a to,že ty o nich nevieš,neznamená že nejestvujú. Či to sú vyspelé len tie ceckane s duckfacovou fotkou na facebooku? Iné nepoznáš alebo čo?
Mne nejde o to, aby som tu niečo niekomu vysvetľovala.
Každý má svoj názor a ja mu ho neberiem a ani nejdem vyvracať.
Vravím že môj vzťah funguje a sme s ním spokojní obaja... som rada, ked sa do toho ľudia, čo tomu nechápu nestarajú lebo ak nechcú tak tomu ani nepochopia.
U mna su to 4, a pohoda. Ale zas zalezi kedy ten rozdiel... Ak 13 a 20 tak asi fail... Ale ak napr. 35 a 42.. Tak v pohode podla mna, vtedy su uz ludia na rovnakej urovni..
Moji zlatí,vek je iba číslo,to mi povedal 30ročný človek A s týmto názorom sa stotožňujem,ak si dvaja rozumejú,tak je to jedno,kto má koľko rokov a aký je medzi nimi vekový rozdiel...fuck off
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
ich život, ich láska, ich rozhodnutie.
ak sa boja, že na nich budú na ulici ukazovať prstom alebo že ich bude niekto za ich chrbtom ohovárať, to už je ich vec a ide to ruka v ruke s tým všetkým. ale myslím si, že mňa do toho nič, budem si to riešiť v mojom vzťahu a neodsudzujem nikoho život a nikoho vzťah. mne ako členovi spoločnosti to nejako neublíži...tak...where´s problem?
chcela som tým povedať len to, že nech sa neriadia spoločnosťou a tým ako by ich brala, aj keď určite je tam nejaké percento, čo ich ovplyvní len nech nedáva názor na cudzích ľudí, pokiaľ ho miluje
a 18 ročný a 11 ročná, to je legálny vzťah?
.. ide o mentálnu úroveň nie o číslo.
@nonaco v pohode...ľudia sa tu pýtajú aj na hlúpejšie veci
@magick55 Ja som tu len chvíľku mňa to po chvíľke prejde
a osobne +-5 rokov neberiem ako rozdiel.
Avšak, keď ja som mala 16, tak som sa do takéhoto vzťahu nepustila, lebo som nebola zrelá. Viem, že by som urobila kopec chýb a somarín, na ktoré človek príde, keď je starší ...
a to som si vôbec nepozrela, koľko máš rokov
@magick55 nie nebola, len mi tak napadlo
a jop, je pravda že sú tu aj horšie témy
bud je ten starsi v regrese alebo mladsi madafaka popredu
Dont know,dont judge.
kamarátke sa otec predávkoval v 15tich, do svojej smrti dcéru ustavične mlátil,matka je allkoholička, čo myslíš že to nestačí aby bola v 15tich vyspelá?Že sa musela o to všetko starať a vliecť nielen svoj život na pleciach,ale aj život matky,ktorá nebola schopná sa o ňu poriadne starať? To ti človek má ukázať prstom na človeka,aby si pochopil,že môže byť v 15tke dospelá,ak ju k tomu život núti?!
Takýchto prípadov poznám viac a to,že ty o nich nevieš,neznamená že nejestvujú. Či to sú vyspelé len tie ceckane s duckfacovou fotkou na facebooku? Iné nepoznáš alebo čo?
A to že musí ešte neznamená že JE vyspelý...
Mne nejde o to, aby som tu niečo niekomu vysvetľovala.
Každý má svoj názor a ja mu ho neberiem a ani nejdem vyvracať.
Vravím že môj vzťah funguje a sme s ním spokojní obaja... som rada, ked sa do toho ľudia, čo tomu nechápu nestarajú lebo ak nechcú tak tomu ani nepochopia.
@trdelniiiq @araziel
Moji zlatí,vek je iba číslo,to mi povedal 30ročný človek A s týmto názorom sa stotožňujem,ak si dvaja rozumejú,tak je to jedno,kto má koľko rokov a aký je medzi nimi vekový rozdiel...fuck off
každý je iný