poznám jedno dievča, ktoré keď malo 14 rokov tak chodila s 25 ročným jej rodičia ju zato bili a teraz má 18 a nasťahovala s k nemu tak toto čo ty tu píšeš je v pohode.. a veď ty musíš vedieť, keď je v pohode tak to skús
aj 17 je málo na dievča ... sú aj výnimky ale až po prelome maturity sa ukáže kam sa človek posunie ... ten posun je najdôležitejší ... vtedy sa človek mení najviac ... je to symbol nie konkretne ten papier ... vidím to u všetkých ludí okolo mňa, že toto je tá hranica kedy sa toho najviac zmení ... nielen pre dievča ... ale ak sa jedná o vzťah o ktorý máš velmi záujem choď do toho ale budeš to mať ťažké a nie len kvoli veku ale kvôli prostrediu dievčaťa, rodine, kamarátkam a názorom ktoré sa budú formovať postupne ... najskôr je vzťah odkázaný len maximálne na 2-3 roky (výnimočne ak budeš vytrvalý, velmi vytrvalý a aktívny to môže byť naviac a dokonca aj navždy - čo sa nestáva často) ... no s vyšším vekom sa ti posúva aj šanca človekv 14-nastich je ešte dospievajúce dieťa (ty tiež) ale ty si bližšie tej hranice a tam bude problém ... je toho viac čoho tam je ale všetko je individuálne, kto vie možno ste ten typ ľudí čo zvládne všetko ... to by ma len potešilo ...
ale aj tak nerozumiem, prečo nie rovesníčka? s nimi si predsa musíš rozumieť viac ... neviem no, v tvojom veku by som so 14-ročnou dievčinou mal spoločné asi len to že by sme sa obaja zasmiali neslušnému vtipu ... ja som vtedy túžil po viac ako 20 ročných hh
je to vela, 17 rocny chalan je niekde inde ako 14tka...aj ked obaja ste v podstate deti
ale nechapem, co nuti 14 rocnych mat vztach O___o ako sriously?
ja uz som mala v 13 frajera! a trvalo to aj dva roky..a bolo to super on bol super! strasne by som ho chcela videt,skoda ze je na opacnej strane zemegule :letim:
ako okej, vzťah kľudne skúste, ale ja osobne som videla a aj vidím, že takéto vzťahy sú skôr či neskôr odkázané na zánik, nech trvajú hoci aj 5 či viac rokov.. tí ľudia sa iba formujú, vyvíjajú sa ich názory, vnímanie sveta, túžby, plány, proste všetko, čo formuje ich osobnosť
na druhej strane - keby ste spolu aj iba chvíľu, ak vám bude krásne, tak to stojí za to.. ale je veľmi malá pravdepodobnosť, že to bude forever and ever (ale tak aj v dospelosti sú také pravdepodobnosti málokedy)
môj kamoš sa pred takmer 2 rokmi dal dokopy s (vtedy) 15kou.. a mám strašne rada to dievča, je mi ako mladšia sestra, ale vidím na nej, že strašne, strašne ju ovplyvnil a ovplyvňuje, takže je to v podstate aj akoby si vychovával dieťa
@melancholik mas pravdu, suhlasim s tebou ze to aky clovek v skutocnosti je, kam skutocne v zivote smeruje atd sa poriadne ukaze az niekedy okolo maturity-po maturite..
Podla mna by si mal pockat kym nebude mat kym nebude mat aspon 15 ...nevadí ked je medzi vami fyzický vekový rozdiel ked ste mentalne na tej istej úrovni
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale aj tak nerozumiem, prečo nie rovesníčka? s nimi si predsa musíš rozumieť viac ... neviem no, v tvojom veku by som so 14-ročnou dievčinou mal spoločné asi len to že by sme sa obaja zasmiali neslušnému vtipu ... ja som vtedy túžil po viac ako 20 ročných hh
ale nechapem, co nuti 14 rocnych mat vztach O___o ako sriously?
ako okej, vzťah kľudne skúste, ale ja osobne som videla a aj vidím, že takéto vzťahy sú skôr či neskôr odkázané na zánik, nech trvajú hoci aj 5 či viac rokov.. tí ľudia sa iba formujú, vyvíjajú sa ich názory, vnímanie sveta, túžby, plány, proste všetko, čo formuje ich osobnosť
na druhej strane - keby ste spolu aj iba chvíľu, ak vám bude krásne, tak to stojí za to.. ale je veľmi malá pravdepodobnosť, že to bude forever and ever (ale tak aj v dospelosti sú také pravdepodobnosti málokedy)
môj kamoš sa pred takmer 2 rokmi dal dokopy s (vtedy) 15kou.. a mám strašne rada to dievča, je mi ako mladšia sestra, ale vidím na nej, že strašne, strašne ju ovplyvnil a ovplyvňuje, takže je to v podstate aj akoby si vychovával dieťa
a stotožňujem sa aj s @likjul
každopádne - toto nie sú podľa mňa veci, do ktorých by ti mal kecať niekto iný, to, čo cítite a ako vám je viete aj tak iba vy dvaja..
Skúsiť to možte. Už mi idú všetci na nervy, ktorí tvrdia, že to nejde...