preco sa ma robit rozdiel medzi nowymi a starymi...akoze teraz si chcel powedat ze stary sa maju wywysowat nad nowych???...alebo si sa len chcel ukazat
@rocsio ak si ešte nepostrehla, statusy nemajú takmer žiadnu hlbšiu výpovednú hodnotu.
to nie je karma ako na hojko.com
tu je status len zbežným odkazom aktivity v diskusiách. o úrovni príspevkov však už nehovorí nič
rovnako aj blogy. máš 8 strán blogov, úplných pičovín, a máš status.
ja som tiez semeno a nie som tu tak kratko...len nemam potrebu byt az tak aktivna, vypisovat kazdych 5 sekund stavy a pisat za den 15 blogov a vymyslat sproste ankety
ani ja nechápem, čo je na tom..každý tam raz začínal tak toto je úúplne odveci nieje na tom nič zlé ani nič...tak sú tu noví ľudia bez nich by to bolo odveci..a nehovorím to preto, že práve ja som klíčiace semienko..mne to náhodou spravilo radosť že som---a birdz som objavila len nedávno ale som rada..a toto je veľmi odveci...
to nie je o nových ľuďoch, to je štandardný model spoločnosti - v každej spoločnosti je veľa "radových občanov" a len pár "hviezd", a bude to tak vždy, takže ma to neštve.
@28 to s tým absolútne nič nemá. Prenášať vzťahy medzi ľudmi, resp. postavenie ľudí vonku, na internet mi príde od veci.
Sú to obyčajné statusy, ktoré určuje "systém" na základe činnosti užívateľa na Birdzi. Môže tu buyť akokoľvek dlho, ak nič nerobí, tak má stále istý status, a tajné číslo sa mu zvyšuje pomalšie...
tak toto nie je fer, za to, ze som neprisla na birdz skor lebo som nevedela ze je dobry, ma ma niekto odsudzovat? vsetci ste tu boli raz novi... a neznamena ze ked mam taky status aky mam (tiez jeden z tych prvych), ze sem nebudem chodit castejsie a nezlepsim si ho
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Podľa mňa by mali statusy zrušiť...
A to je len môj osobný názor, takže to teraz láskovo neriešte, lebo viem, že väčšina je proti
to nie je karma ako na hojko.com
tu je status len zbežným odkazom aktivity v diskusiách. o úrovni príspevkov však už nehovorí nič
rovnako aj blogy. máš 8 strán blogov, úplných pičovín, a máš status.
zrušiť statusy!
Ale toto konkrétne ma neštve, každý raz musel nejak začať
Sú to obyčajné statusy, ktoré určuje "systém" na základe činnosti užívateľa na Birdzi. Môže tu buyť akokoľvek dlho, ak nič nerobí, tak má stále istý status, a tajné číslo sa mu zvyšuje pomalšie...