bola som, páčilo sa mi, chcem ísť zase.
ale bola som krátko na to, aby som zhodnotila, či by som tam vedela žiť/ako sa tam žije. sú však veci, ktoré ma od života tam odrádzajú.
O necelý mesiac sa tam sťahujem, takže som naozaj zvedavá. Z tých pár dní, čo som tam strávila môžem povedať, že minimálne ich mentalita/kultúra mi vyhovuje viac ako tá slovenská.
Žijem v UK, a neviem, či sa tu žije lepšie ako na Slovensku. Povedal by som --- ako pre koho. Záleží kde človek žije, aké ma zamestnanie, kolko má peňazí. Mnohí Slováci by v Británii nevydržali žiť už len kvôli tomu počasiu.
Určite na dovolenku tam raz pôjdem..ale žiť by som tam nechcela..jednak preto,lebo je tam blbé počasie a ja som letné dieťa..a jednak preto,lebo nemám rada britskú angličtinu ..ja MILUJEM USA a všetko spojené s USA
GB je pičovina, síce zárobok priemerne asi 1 500 libier, ale hypotéka ti zožere každý mesiac 1 200 libier z toho, ... -.- Ubytovanie je tam asi 4x drahsie jak na SLovensku, (minimálne), a su tam papierové byty, ak tam príde nejaký hurikán, jak nedávno, tak hned padaju jak domček z karát...
Celá GB je proste v riti... + verejný dlh sa za 4 roky zvysil o 34% HDP!!! + je tam strasne vela prisťahovalcov z Rumunska a Slovenska a podobných krajín... V Londýne sa bojíte aj za bieleho dna ísť kdesi na okraj...
Bol som v Londýne par dni snažil som sa vidieť a skusit vo najviac veci a musime povedať ze mentalita ludi 100x lepšia napr. keď do vás niekto omylom sotil v dave ľudí hneď soory z každej strany a to aj keď ste vrazili do niekoho vy tak sa ospravedlnovali. Potom som si povedal že sa na bicykli prejddm po meste, zavadzal som a nikto nic a na zastavke som zrazil černocha skoro som sa pototo, cernoch 2m vybral sluchadka z uši, začal ma oprasovat a čím som v poriadku tak ja ho chudaka sundam na zastavke a on sa stará o mňa a x pripadov. Ale zase druhá strana mince je ze je tam az nezdravo veľa pristahovalcov Indovia su všade. A taktiež kriminalita v miestnej tlaci sa pisalo o prepadnuti so zbranou, vrazdoe mladika nejakým gangom atd. a v noci som to aj zazil policajti s majákmi snáď všade, prehladavali, zatykali atd. toto tam je fakt ako neporovnateľne s nami vo sa tam deje. Byval som pri letisku v Polskej štvrti kde hotel stal 160l / noc a predsa to tam nebolo najbezpečnejšie. A ešte jedna pikoska na záver boli sme si kupit v lidli vinčis nakoľko na tvrdé sme nemali ešte vek, ja som mal jediný OP v dobrom stave tak som šiel platiť, všetci predavaci z Indie len tak btw opytala OP dal som jej ho, precitala slovak republic a začala sa smiať, povedala nech pockam ze ide po manazera prišli spolu dala mu môj OP uz sa smiali obaja podal mi obcianku a povedal že je to oukej a odpoveď ano aj napriek tomu by som tam chcel zit moje top destinacie sú škotsko, irsko, anglicko
Nikdy by som tam žiť nechcel , sú tam hnusný bulvárny novinári , niečo sa stane, zosmiešnia vás , znevážia pred celou britániou a celým svetom . Najhoršie sa spravajú práve k turistom. Nechápem vážne ako tam môžte všetci túžiť žiť sociálka vás tak oškube že sa budete pozerať. Deti vám hodia do decáku , a vy stým nič nezmôžete , pretože vám nikto neuverí... a podobne , ale žite dalej v tom že Anglicko ó anglicko , tam je super , a všetko je tam super ...
Zila som tam chvilu a je tam super.. mentalita ludi neporovnatelne ina, to je asi na anglicku najlepsie.. nieco ako @28 ale zit natrvalo by som tam nedokazala asi kvoli pocasiu hlavne a paci sa mi britsky prizvuk!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Je to proste už môj domov :3 :letim:
ale žiť tam nechcem
do mesta, kde konečne nikdo nezná label TyNikdy.
ale nepáčilo sa mi tam
ale chcem tam ešte ísť, lebo viem, že som nevidela všetko, takže by som mu ešte dala druhú šancu..
ale bola som krátko na to, aby som zhodnotila, či by som tam vedela žiť/ako sa tam žije. sú však veci, ktoré ma od života tam odrádzajú.
Celá GB je proste v riti... + verejný dlh sa za 4 roky zvysil o 34% HDP!!! + je tam strasne vela prisťahovalcov z Rumunska a Slovenska a podobných krajín... V Londýne sa bojíte aj za bieleho dna ísť kdesi na okraj...