och, nemám to rád príde mi to trápne nabehnúť k starým tetkám s voňavkou a dostať za to 10 €... a potom počúvať hodinu kecy alebo odpovedať na blbé otázky som si povedal že posledný rok toto robím
najhoršie bolo, že ma otec furt nútil šibať s korbáčom a vinšovať, a keď som polial málo - mal som obliať viac, a keď som oblial viac - už na mňa kydal že sa to nepatrí ... v podstate som v ten deň mal vždycky stresy, i keď som chodiť oblievať nemusel
ale i tak je mi trápne lebo v ten den ideme k rodine a neviem čo je horšie, neobliať a by´t očumovaný, že aká to urážka alebo to poníženie oblievania neustále zažívať
som s tym skoncil ked som mal 15 bo som si uvedomil,ze je to tradicia, s ktorou je spete krestanstvo..a kedze neverim v boha,nemam dovod tieto veci riesit..
a nechyba mi to..cely rok sa nevidim s rodinou tak na co sa mam ukazat prave na velku noc..pridem kedy sa mi bude chciet..
@tomias inak, presne tieto zvyky, ako je šibanie a polievanie sa na veľkú noc, nemajú kresťanský pôvod...tie sa len nejako tak s ním spojili dokopy postupom času, ale v skutočnosti to sú staroslovanské pohanské zvyky spojené s vítaním jari...a keďže sa to spája s viacerými zvykmi a všetko to bolo v jednu dobu, tak sa to stalo nejakýmsi spojeným zvykom a všetko to funguje v kope
bohuzial sa tam musim dotrepat,ale buduci rok to uz nemam v plane..
@marleymt viem viem..len ja mam stary pribeh zafixovany,ze na druhy den ked jezisa dali do ten jaskyne ci kde tak nejake zeny ho videli skrieseneho a potom rozpravali co sa stalo a ludia im neverili tak ich sibali.a oblievali..
@firestorm no v podstate nevysibem tolko ale,oco ma xbox a nema s kym hravat mw3 po nete a ja nabyvam s ocom.Tak mi povedal ze mi staci ked si nasetrim 100e a ostatok dolozi. No a 19.3 mam narodky takze tiez niake peniaze dufam ze budu a na velku noc tak 50-60 e vykupem a postupne si kupim xbox live na rok zlaty ucet a mw3.Zatial si zoberem od oca gta 4,MW1
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Ja nešibem...už som z toho vyrástol...príde mi to detinské a zastaralé
až tak.
ale tesim sa kvoli volnu.
najhoršie bolo, že ma otec furt nútil šibať s korbáčom a vinšovať, a keď som polial málo - mal som obliať viac, a keď som oblial viac - už na mňa kydal že sa to nepatrí ... v podstate som v ten deň mal vždycky stresy, i keď som chodiť oblievať nemusel
ale i tak je mi trápne lebo v ten den ideme k rodine a neviem čo je horšie, neobliať a by´t očumovaný, že aká to urážka alebo to poníženie oblievania neustále zažívať
a nechyba mi to..cely rok sa nevidim s rodinou tak na co sa mam ukazat prave na velku noc..pridem kedy sa mi bude chciet..
Keď som šla domov z párty,celá mokrá ... Poviem ti,zážitok
Rok pred tým ma môj milovaný sotil do priehrady tiež to bolo skvelé ...
aj ja si chcem zarobiť prachy za to,že niekoho zmlatím a hodím do vane :pjoooj to je také nefér proste
Inak ten Xbox si zabil.. uzi si ho .. presne o tom je sibacka :/..
ja uz sice sibat nechodim ale urcite sa tesim ze sa vecer postretavam so znamymi ( opekacka )
@marleymt viem viem..len ja mam stary pribeh zafixovany,ze na druhy den ked jezisa dali do ten jaskyne ci kde tak nejake zeny ho videli skrieseneho a potom rozpravali co sa stalo a ludia im neverili tak ich sibali.a oblievali..