Potrebujem poradit s jednym trapnejsim problemom a to je, ze o par dni ideme zo skoly s dvomi spoluziackami a dvoma spoluziakmi na mesiac do Belgicka. Videla som ako vyzera izba a je to taka jedna mala miestnost s poschodovymi postelmi a wc so sprchou su
skús užívať tabletky Espumisan, alebo choť k svojej doktorke nech ti niečo poradí, veď na každú "chorobu" sa najde liek, sú aj čaje a to by ti aj v lekárni poradili....
a potom povedz to aj tým babám a chlanom čo máš za problém, no...
trochu sa zaškeria a veď o nič nejde, každý sme nejaký....
ja som bol v nemocnici a to by si tam videla čo za horori sa robia na WC ale aj na izbe nie len cez deň ale aj v noci,..
napriklad ja obcas ked idem aj na tyzden niekam tak ani nepomyslim na to ist na WC na velku okrem vycurania to je jasne ale ani ma to nenapadne hoci by som s tym nemal problem tak vobec nic... a len co sa bliziom k domu uz mam pocit ze ma roztrhne
@antifunebracka tichych spionov? tak ako ja ked prdim tak to aj tak ide viacmenej tak, ze kebyze mas zapnute trosku hlasnejsie radio tak to nepocut, ale ten smrad to nevyriesi
@goodwine neboj, ked budes na izbe len z ludmi toho isteho pohlavia a hlavne ked su to kamaratky tak nebudes jedina co tam budes prdiet a podobne veci robit takze neni sa dovod strachovat
Ako co som bol s kamaratmi na chate, bol jeden zachod, jeden v nom hedzal tycku a druhy v nom robil malu potrebu ale tu istu dobu a nevadilo to ani jednemu z nich Ber to tak pred kamaratmi je to relativne normalne.
@mefistofel No ja neviem ci tam nebudu aj ti dvaja spoluziaci s nami, ale dufam, ze skor nie. Ale chalani to maju trochu inak si myslim, lebo od nich som hocikedy pocula prdy, ale pred kamaratkami to nerobim ani ja a ani ony predo mnou. Vobec si neviem predstavit, ze by som pri nich trebars pred spanim zacala pustat plyny. Navyse ked je ticho tak to je pocut aj ked to je "tiche".
@goodwine neboj ked zacnes ty aj tvoje kamaratky zacnu aspon odpadne ten stres a to napetie co bude v tej izbe, lebo urcie aj oni to budu drzat v sebe a bat sa presne toho isteho, takze jeden musi zacat (pripadne sa este ospravedln a hotovo)
No ja si pamatam taku vec, ze raz ked sme boli na asi 2 dnovom vylete zo skoly tak sme tam boli styri na izbe a jedna zaspala nejak pred nami a za chvilu sa od nej ozvali asi dva prdy, ktore boli aj citit a ostatne baby boli uplne znechutene z toho a rano sa jej smiali. Tak mozno od vtedy to je pre mna taky strach.
@goodwine mozno v tedy ste boli este hlupe pubertacky je to uplne normalna vlastnost cloveka, clovek potrebuje tie plyny dostat von, lebo v niektorych pripadoch su velke bolesti az krce, alebo castejsie chodievaj na velku potrebu a nebudes prdiet, lebo nebudes mat z coho
tak boli sme teraz na chate (4dni) so spoluziakmi z vysky - asi 13ti na jedno splachovacie wc.
s velkom potrebou to nikto nijak neriesil a este sme si robili srandu ked niekto vysiel, ze teraz tak nechodte a take ha ha ha.
ale potom sme jeden den robili must asi z miliona jablk a vsetci sme si dali min, 1l. a to este len bolo behanie na wc. sme si doslova podavali ruky pri odchode z wc. normalne sa cakalo na wc.
cize toto podla mna norlmalni dospeli ludia fakt nijako neriesa. ved na velku sa chodit musi ked jes.
a tie plyny. s tym mam ja doteraz nevyrieseny problem. ale ked uz fakt mam pocit ze vyfucim cela a ze uz neviem vramci pohodlia zadrzat, tak berem fotak a idem sama na prechadzku, akoze idem fotit. a vtedy je to v poho. alebo ked predspanim tak ja nwm sa chod prejst po chodbe, alebo ze potrebujes dakde zabehnut.
a na margo zaspavania. tak bezne sa stava, ze spolubyvajuca na intraku zaspi a ja este daco robim a potom pocujem prdy. a len sa pousmejem, ze "yes, je to normalna vec, kazdy to robi".
@echoechoecho Ale tak myslim, ze sa budeme pohybovat nejak spolu a tak ked je niekto este vedla mna tak to je snad este horsie nez doma. Ako pamatam si, ze raz sme isli z nejakej chaty a zastavili sme na pumpe pretoze kamoska hovorila, ze musi na wcko a ja som isla s nou. Tam uplna rada, dve kabinky a z jej sa ozvali prdy a take to clupnutie. Ako jej to bolo asi jedno, ale neviem si predstavit, ze by bolo tolko ludi svedkom niecoho podobneho z mna. Z toho ide strach.
Tak neser nech ťa aj roztrhne ! Však to robí každý a je to normálne...bože tak sadneš na to WC, napodobníš zvuk ruského tanku a potom výjdeš von a zavtipkuješ že nech tam nejdu radšej teraz alebo hocičo...je to blbé ale tak nepos** alebo nedostanem zápchu alebo čo len vkôli vnútorným pocitom
@alysia Ano, nakoniec je. Chodim dole do jedalne na wcko ked musim na velku, myslim, ze ani baby nechodia tu. Zatial sa zda, ze sa vsetky hanbia. Inak vetry pustam nakoniec tiez na wcku vzdy rano. Nejak to vecer vzdy zadrzim, pripadne pustim ked vsetky spia.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
a potom povedz to aj tým babám a chlanom čo máš za problém, no...
trochu sa zaškeria a veď o nič nejde, každý sme nejaký....
ja som bol v nemocnici a to by si tam videla čo za horori sa robia na WC ale aj na izbe nie len cez deň ale aj v noci,..
filip
P.S. kazdy mi stale tvrdil ze baby neprdia, to znamena ze som vyse 20 rokov zil v klamstve???
WHAT A SHOCK!!!
Ako co som bol s kamaratmi na chate, bol jeden zachod, jeden v nom hedzal tycku a druhy v nom robil malu potrebu ale tu istu dobu a nevadilo to ani jednemu z nich Ber to tak pred kamaratmi je to relativne normalne.
mozem pridat svoju skusenost.
tak boli sme teraz na chate (4dni) so spoluziakmi z vysky - asi 13ti na jedno splachovacie wc.
s velkom potrebou to nikto nijak neriesil a este sme si robili srandu ked niekto vysiel, ze teraz tak nechodte a take ha ha ha.
ale potom sme jeden den robili must asi z miliona jablk a vsetci sme si dali min, 1l. a to este len bolo behanie na wc. sme si doslova podavali ruky pri odchode z wc. normalne sa cakalo na wc.
cize toto podla mna norlmalni dospeli ludia fakt nijako neriesa. ved na velku sa chodit musi ked jes.
a tie plyny. s tym mam ja doteraz nevyrieseny problem. ale ked uz fakt mam pocit ze vyfucim cela a ze uz neviem vramci pohodlia zadrzat, tak berem fotak a idem sama na prechadzku, akoze idem fotit. a vtedy je to v poho. alebo ked predspanim tak ja nwm sa chod prejst po chodbe, alebo ze potrebujes dakde zabehnut.
a na margo zaspavania. tak bezne sa stava, ze spolubyvajuca na intraku zaspi a ja este daco robim a potom pocujem prdy. a len sa pousmejem, ze "yes, je to normalna vec, kazdy to robi".
ale v spolocnosti by som si nikdy neprdla
ja prdim a potom rychlo zacnem pindat na tu babu ze jaka je humusacka ze az sem to citim
ked vsetky spia vtipne