vacsina z nich je od ADMINA o zmazani fora uz je to tu ako na azete, ideme sa merat poctom neprecitanych TSiek a pochvalime sa nepriamo, ze tipujte, kolko je coho... ach...
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h a máme tipovať len s tých počtov Tsiek ktoré su na ScreanShote? alebo máme rátať aj s tým že počas tých troch dní ešte nejaké pribudnú hmm?
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h za boha sa nemam nemam tolko TSiek ako ty Normalne ti fakt ze uprimne zavidim, aky uspesny virtualny zivot, plny popularnosti a dobreho pocitu z poctu TSiek vedies @luc.ka kapat nemusi, bola by to skoda. A co keby sme sa hrali, aka stvormiestna vyplata v cistom mi pride buduci mesiac?
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h inak, nie je to nic osobne ja len rad uplne hnusne rypem az ide ludi potrhat. Kasli na to, na celu tuto nasu aferu Ano, nasral som si do huby, ale som spokojny, lebo som dosiahol svoj (pre okolie nie vzdy logicky) ciel. Za niektore nazory ta uznavam, niekedy s tebou nesuhlasim a tu som hnusne rypal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
herp derp
ak len na základe osobného pocitu tak... ja neviem či sa máš za boha alebo čo ale poviem ti len tolko, že to nie je pravda.
@luc.ka skap už prosim ťa
@lerion ee 63 je pevný bod, tie, čo by pribudli sa nepočítajú
lucky by žiadna škoda nebola je to extrepne hlúpa osoba, ale z úcty k iným hlupákom ktorým by chýbala to stahujem
Pýtaš sa na moj príjem ? Je 1500 eur a popritom aj študujem.
Opýtal si sa, odpovedal som, žiadne chválenie v tom nie je.
Takže ak je to všetko, tešilo ma.
Ja som so svojim stavom spokojný, nemenil by som ani keby si bol neviem čo