ale ved každý človek (muž aj žena) má dobré a zlé vlastnosti nikto nie je len dobrý alebo len zlý a čo sa nálad týka tak zase raz má človek dobrú a raz zlú náladu. je lepšie ak prevažuje tá dobrá... ale tvoje požiadavky sú tak trochu nereálne...
A ty si vyrovnaný? Lebo tento príspevok značí, že tiež nie si vyrovnaný. Tak potom neviem kde je problém ved vrana k vrane sadá A áno existujú ale je ich mizivé percento. A je to individuálne lebo každý človek je iný. Neexistuje model správania ale dá sa na vlastných skúsenostiach naučiť ako s kým vychádzať a čo na koho platí. Lebo niekedy je dobré ustúpiť a niekedy bojovať za svoju pravdu...A nesnaž sa ženu meniť začni sebou.
my ženy sme v podstate len taký kus žuly s dierou na sex (či niekoľkými dierami?), pokiaľ náhodou stretneš nejakú, čo sa aj prejavuje, je to chybný kus :ehm:
povedal by som to takto : pri spoznávaní sú informácie veľmi skreslené, až natolko že nie je možné zopár dní, týždňov a niekedy aj mesiacov (či rokov !) zistiť či si s danou osobou sadneš, alebo či ti na nej nevadia (niekedy dosť podstatné veci) ... podstatné je ale uvedomiť si to že dokonalý nie je nikto a každý má svoje svojské chyby, je to aj dedičný ľudský zákon ktorý si v sebe nesieme, totiž človek je tvoj labilný, stabilita je len prejavom tvrdej práce a odhodlania, ale skutočné city a reakcie ktoré si človek v sebe nosí to nemení ...
problémy, odhalenia, nezhody, porozumenia, nechápanie odlišností tu proste budú vždy (a možno tu sa naskytá odpoveď typu ,,nesnaž sa pochopiť - opraviť ženu,,
nieje totiž čo opravovať, proste to tak je
podľa mňa je klúčový vhľad a tolerancia, ale na to veľa ľudí nemá energiu, ja občas tiež nie :ehm:
Autor diskusie definuje vyrovnanosť ako správanie sa nejakého robota. Vtipné. Mohol by najprv poupraviť a zistiť, ako sa taký vyrovnaný človek správa, vystupuje a vnútorne funguje. Až potom pojem aplikovať.
1. áno, chlap sa nemôže dať zlomiť ženou. to neznamená nebyť starostlivý, nežný a pozorný! znamená to hlavne vážiť si samého seba. pretože pokiaľ muž nedodrží svoje slovo, pokiaľ jej ustupuje a nechá ju, aby mu skákala po hlave, je to pre ňu signál, že sa na neho nemôže spoľahnúť.
2. ženu robia ženou jej city, jej slzy, radosť, smiech, jednoducho cit, ktorý dáva do všetkého, čo robí. ak sa ti to nepáči, môžeš si skúsiť nájsť chlapca.
každý človek je z času na čas podráždený, smutný, trucuje, rozplače sa je to podľa mňa prirodzené a to že má chuť sa hádať to nechápem, neznášam hádky..
Ak to vyžaduješ po iných, tak by si mal najprv spýtať otázku, či si taký aj ty. Si vyrovnaný? Vždy veselý za každých okolností? Neurážaš? Neľutuješ? Netrucuješ?
Si vždy milý a empatický ku každému bez ohľadu a výhrad?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
"Najlepsia obrana je utok" to by som neskušal, no možeš obratiť jej vlastnu energiu proti nej samej a možno poľaví
problémy, odhalenia, nezhody, porozumenia, nechápanie odlišností tu proste budú vždy (a možno tu sa naskytá odpoveď typu ,,nesnaž sa pochopiť - opraviť ženu,,
nieje totiž čo opravovať, proste to tak je
podľa mňa je klúčový vhľad a tolerancia, ale na to veľa ľudí nemá energiu, ja občas tiež nie :ehm:
2. ženu robia ženou jej city, jej slzy, radosť, smiech, jednoducho cit, ktorý dáva do všetkého, čo robí. ak sa ti to nepáči, môžeš si skúsiť nájsť chlapca.
Si vždy milý a empatický ku každému bez ohľadu a výhrad?