Ahojte,neviem ci sa tu najde nikto,kto ma skusenosti z vystavou slavnostnych tabuli na rozne temy,no chcela by som sa spytat ci sa tu nenajde niektokto dokaze zostavit Velkonocne Menu..Ja naozaj nemam tusenie co tam mam dat a trapim sa stym uz hodne hodne
ak to budes robit na papier, ktory zlozis, tak na lavu stranu daj napoje a na pravu daj jedla..na lavej strane uplne hore bude aperitiv, na pravej strane(nie zarovno s aperitivno, ale aspon riadok pod tym)bude predjedlo a napoj k predjedlu na lavu stranu..ak napoj patri k jedu tak bude za rovno s jedlom...ak bude napoj medz chodmi, tak aj na papier ho das medzi chody..k masam ako je napr. kura ide biele vino, k masam ako je napr. bravcove alebo hovadzie das cervene...k dezertom vacsinou ide dezertne vino, alebo myslim, ze moze byt aj sumive...hmm...uz nic ma nenapada, tak ak este nieco, tak sa spytaj..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme