hlavbe pre baby pači sa vam tato triadicia ak by bolo na vas zrusili by ste ju ? Ja teda určite ano tento sivatok nema viac menej žiadny hlboky vyznam a z krestanskou strankou velkej noci nema spolocne absolutne nič .Čiže ja si myslim , zrušiť spáliť , za
Aj podľa mňa je to dosť o ničom. Chlapci prídu, vylejú na vás vodu alebo vás vyšibú a ešte za to aj niečo chcú. Ako keby sme boli nenáramné šťastné, že to spravili. Hoci, poznám aj také dievčatá, ktoré súťažia o to, ktorá mala viac týchto "návštevníkov" Tradície by sa mali zachovávať, ale táto sa mne osobne nepáči. Ešte keď prídu taký, ktorých poznám, tak prosím, ale pokiaľ prídu úplne neznámy a takí, ktorí sa za celý rok nevedia ani pozdraviť, tak tých vôbec nechápem
U nás sa to obmedzilo na voňavky ale myslím si že v dedinkách kde sa dodržiavajú ľudové zvyky , tam si to celkom užívajú takže nie , nerušila by som to
boze moj, dievcata... ved tu nejde o to, aby si chalani "zarobili" alebo vas zbili, alebo tak
Podla mna je to pekne, ked chlapec dojde vysibat dievcinu, mozno ju dojde trochu obliat, je to znak toho, aby bola zdrava Pekne takto aspon viete kto o vas vobec "zakopne" a kto nie...
A moj postreh: Najviac sa stazuju tie baby, ktore poriadne ani nikto nevysibe, a neobleje... tie z mesta, tam kde sa tradicie priliz neudrzuju. To je na zamyslenie, ci?
sú to najdebilnejšie sviatky v roku, nechápem význam prísť zliať vedrom studenej vody a odísť..aspoň keby to bolo v lete ... proste nenávidím veľkú noc!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
A ešte mám dávať peniaze tým čo ma prídu vyšibať ako keby som im bola vďačná alebo čo Dúfam že zajtra stihnem zdrhnúť dostatočne zavčasu z domu .
I keď myslím si, že keď niekto toho druhého chce obliať, spôsob nájde a je jedno či je to pondelok, utorok alebo sobota
a čo vajce, 50 €.......
Podla mna je to pekne, ked chlapec dojde vysibat dievcinu, mozno ju dojde trochu obliat, je to znak toho, aby bola zdrava Pekne takto aspon viete kto o vas vobec "zakopne" a kto nie...
A moj postreh: Najviac sa stazuju tie baby, ktore poriadne ani nikto nevysibe, a neobleje... tie z mesta, tam kde sa tradicie priliz neudrzuju. To je na zamyslenie, ci?
to musel vymyslieť nejaký chlap