Tak záleží aký prsteň.. Ak to bude len taký nejaký tak to skús odhadnúť, ale ak už to bude niečo drahšie a dôležitejšie tak ja by som sa jej na tú veľkosť prsta spýtal.. Na internetových eshopoch s prsteňmi sú také papieriky podľa ktorých zmeriaš prst a určíš veľkosť prsteňa, tak si to vytlač a nejako jej ho zmeraj. Možno je to trápne, ale trápnejšie by bolo keby si kúpil zlý prsteň
Už som dostala toľko prsteňov, ale len jeden mi je dobrý. Mám strašne tenké prsty, na mňa je aj ťažké nejaké dospelácke prstene zohnať. Tiež som sa snažila odhadnúť, akú veľkosť prsteňa potrebuje partner, ale vykašľala som sa na to, pri každom pokuse by prišiel na to, čo sa chystá .
Ja som to spravil tak, že keď sme boli spolu, dali sme k sebe ruky s vystretými prstami, ona si myslela, že to je milé, a ja som nenápadne zistil, že jej prstenník je zhruba rovnako hrubý ako môj malíček. Hor sa do obchodu, vyskúšať na sebe a voilá, prsteň sedí ako uliaty
Zober nejaký jej prsteň do zlatníctva a povedz, že chceš takú veľkosť ... (u mňa by to prešlo, lebo mám prsteňov milión a jeden chýbajúci by som si nevšimla...ak ich má málo, tak to nie je nič moc.. ešte by stresovala, že ho stralita )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
nie je nic, co by sublera nedokazala !
a kúp aj mne
veď keď sa netrafíš jednoducho s ňou pôjdeš do zlatníctva nech jej to zmenšia, to nie je žiaden problém.