Veľmi ale fakt veľmi chcem prestúpiť na inú školu (som na základnej)
Ahojte. Mám taký problém. Veľmi ale fakt veľmi chcem prestúpiť na inú školu (som na základnej). Ale bohužiaľ mama o tom nechce ani len počuť a otca som sa ešte nespýtala, ale určite by nesúhlasil. Fakt by som chcela prestúpiť, lebo sa mi na starej škole v
máš 12 (ak to je pravý vek), keď prestúpiš, nemáš tú istotu, že hneď si tam nájdeš v pohode ľudí no ale ja si myslím, že rodičia sú o niečo starší a tým aj rozumnejší od teba a vedia, čo je pre teba najlepšie takže oni nepovažujú ten kolektív a učiteľov až tak zlé, aby si musela prestupovať
nemáš rada učiteľov a spolužiakov? Ja by som začal s anarchiou k lepšiemu asi nič tým to postojom nezmeníš ale aspoň sa zabavíš vždy však ide o to mať aspoň jedného na škole s kým môžeš pokecať a kto ťa bude kryť...
@livis Presne toto som prežívala aj ja na základnej, chcela som ísť preč niekam kde by ma nikdo nepoznal, ale našťastie som tam mala naj kamošku a vydržala som to tam. Ale ked ťa tam nikoho nemáš, skús sa porozprávať s mamou, povedz jej všetko čo ti vadí na tej škole na spolužiakoch a už je to o tom či to pochopí alebo nie
@8 ver mi, nikoho nejake trapasy z predskolskeho obdobia netankuju, a aj keby, no kto ich nemal? treba to brat na lahku vahu, prip. sa dokazat zasmiat sam na sebe
vieš, viacerí ľudia by chceli začať odznova na novej planéte pre to, že ostatní vedia o ich "trapasoch" z minulosti....však sa nad to povznes, zasmej a hneď ťa budú mať radšej
a myslím, že pokiaľ ťa tam nešikanujú, alebo tak, nezmenia tvoji rodičia rozhodnutie
hlavne by si si mala byť istá, že to nechceš len pre to, že sa ti v poslednej dobe stalo niečo, po čom by si najradšej chodila kanalizáciou a všetci si z teba robia srandu
a ešte, ak sa ti vôbec nikto nepáči na tejto škole, aká je potom šanca, že na tamtej druhej sa ti niekto páčiť bude?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
mne sa na skole tiez nepaci a zijem
to ťa prejde
ak máš školu poruke, bolo by zbytočné prestupovať niekam, kam by si musela každé ráno dlho cestovať
Ako pozerám, máš 12. Ani sa nenazdáš, a z tej školy vypadneš
alebo sa nechaj vyhodiť (srandujem)
a myslím, že pokiaľ ťa tam nešikanujú, alebo tak, nezmenia tvoji rodičia rozhodnutie
hlavne by si si mala byť istá, že to nechceš len pre to, že sa ti v poslednej dobe stalo niečo, po čom by si najradšej chodila kanalizáciou a všetci si z teba robia srandu
a ešte, ak sa ti vôbec nikto nepáči na tejto škole, aká je potom šanca, že na tamtej druhej sa ti niekto páčiť bude?