nevím jak sa volá..nezežrala bych ťa (nemám chuť, možno nabudúce)...prázdninujem...nesneží...výzdobu nemáme...stromek nestojí...odpovidala sem na šecky otázky?
ty kokso, už som išiel písať nenávistný, úražliví a silne pohoršujúci koment u nás je to celkom veselé bo foter nenávidí vianoce, strašne protestuje, aby bol dajaký stromček (máme dve mačky, to je pre ne úplne to najlepšie čo môže byť a hlavne keď začnú odtiaľ dávať dole gule a triekať s nimi do všetkého ). no a zajtra (vlastne dneska), keď mám posledný deň ísť kúpiť darčeky, bop som ešte nič nekúpil, tak idem zas do roboty až do desiatej večer... proste fasa
@holyknight bodaj by ti kokot odpadol ty fas @ufon -ik take nezne stvorenie a ty takto?
sa nehanbiš ty ty ty... inak veselé vianoce prajem
bože nehadajte sa tu každy sme nejaký , tak sa neserte, kto na druhého nadáva, akoby na seba nadával...
vidím že si fanúšik Sparty, ani poriadne neviem čo to je, ale raz som videl taky film že Tohle je Sparta! taká konina to bola, až mi to bolo smiešne. Inak vlastne prečo čítaš tento koment? Žeby ťa naozaj zaujal a chceš priznať že tvoje chovanie bolo hlboko neetické? Ja si skutočne myslím, že ak sa takto budeš chovať k ľuďom naokolo, tak zle skončíš. Si myslíš že keď si tu pustíš hubu na špacír, tak ˇ%ze si nejaký veľký BOSS? Hmmm? Ukazuješ iba to, aký si úbohý. O trápnosti radšej ja už hovoriť nebudem, pretože moje vlogy také boli a vidíš to, ja som za trápnosť vyhral iPod,ale ty za trápnosť dostaneš veľké hovno,takže sa chovaj slušne ty Sparťan
@ufon som sa rozhodol, že to prijmem..len zase ...čo ked bude šteffko predsa len žiarlit na nas??.. : disappointed: a on je moj kamos chapes.. :d nechcem aby trpel.. takze na mars pojdes asi sama :
@stephan ?? nedava logiku?? skus si pod pismenkami predstavit nicky 8)
@34 áno videl som film to je sparta, ale je rozdiel pičovať do nejakých netových kamošov ako do rodiny...ako vidím dnešné decká inšie nevedia...decko začalo prvé s vulgarizmami a nie ja...
@holyknight bože nechajme to tak,,,nemusíš sa opičiť po iných ludoch s nadávkami... kaslime na to...nemam chuť sa tu vadiť cez sviatky...to je to posledne co sa mi chce.... a je to pod moju úroveň... ale ešte raz: ak nechces aby tebe nadávali, tak ani ty nenadávaj,..lebo potom ta to zbytovne sere....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
dostalo ma to
@ufon -ik take nezne stvorenie a ty takto?
sa nehanbiš ty ty ty... inak veselé vianoce prajem
bože nehadajte sa tu každy sme nejaký , tak sa neserte, kto na druhého nadáva, akoby na seba nadával...
vidím že si fanúšik Sparty, ani poriadne neviem čo to je, ale raz som videl taky film že Tohle je Sparta! taká konina to bola, až mi to bolo smiešne. Inak vlastne prečo čítaš tento koment? Žeby ťa naozaj zaujal a chceš priznať že tvoje chovanie bolo hlboko neetické? Ja si skutočne myslím, že ak sa takto budeš chovať k ľuďom naokolo, tak zle skončíš. Si myslíš že keď si tu pustíš hubu na špacír, tak ˇ%ze si nejaký veľký BOSS? Hmmm? Ukazuješ iba to, aký si úbohý. O trápnosti radšej ja už hovoriť nebudem, pretože moje vlogy také boli a vidíš to, ja som za trápnosť vyhral iPod,ale ty za trápnosť dostaneš veľké hovno,takže sa chovaj slušne ty Sparťan
U+S= ??...
@stephan ?? nedava logiku?? skus si pod pismenkami predstavit nicky 8)
myslíš akože Ufon+Stephan= VSL?
teba tie veci zo školky ešte nenechali?