Do p*ce tak nac si to vsimate, ked ste to uz videli a nezaujima vas to?? mozno su tu aj ludia, ktory este tuto..hadanku...este nevideli ani nepoculi o nej..
O to tam nejde, message toho má akože byť "nie je všetko tak, ako vyzerá"
A podľa mňa to má zmysel len pre ľudí, ktorí si myslia, že ten, kto mal menej mileniek a menej pije bude zaručene lepším vládcom sveta, lebo inak je to somarina.
je to stare a hoci si to presne nepamatam tak viem o com tam idem...a odporucil by som potrat hoci by som tym prave zabil neviem ktoreho genia...ale to je pripad hovoriaci za 1 z miliardy kriplov...a ak by som mal vyberat vodcu sveta tak by som potreboval predsa len trochu viac informacii..hoci pokial si pamatam tak to posledne je hitler co ma budit najserioznejsi dojem..a pred nim churchill a neviem kto este
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
a v druhej to C to bol hitler či niekto taký ?
a dvojka viem ž eposledný bol hitler ale aj tak by som dala béčko
O to tam nejde, message toho má akože byť "nie je všetko tak, ako vyzerá"
A podľa mňa to má zmysel len pre ľudí, ktorí si myslia, že ten, kto mal menej mileniek a menej pije bude zaručene lepším vládcom sveta, lebo inak je to somarina.
2. B