Svojho času som sa zaoberal satanizmom.Treba však povedať,že satanizmus ako taký je mimoriadne široký pojem zahŕňajúci rôznorodé myšlienky a prezentujúci rôzne výklady vecí.Takisto by som rád zdôraznil skutočnosť,že môj záujem o satanizmus pramenil zo skutočnosti,že táto téma je celkovo v spoločnosti veľmi tabuizovaná,navyše tento môj záujem bol sprievodný znakom mojej pubertálnej revolty voči svetu.Môj záujem bol len v rovine študovania textov rôzneho druhu,napríklad už aj tu spomenutej Satanskej biblie .Satanizmom som sa zaoberal v rámci rozširovania poznatkov z okultných vied.Jednoducho,chcel som vedieť viac. V rámci tohto samoštúdia ma najviac oslovili niektoré myšlienky z tzv. ateistického satanizmu a takisto aj luciferianizmu,hoci to satanizmus v podstate nie je.Opakuje niektoré myšlienky ma oslovili.Na záver by som podotkol len toľko ,že satanista NIE SOM !!!
Ešte,ak tieto veci niekoho zaujímajú.Tak nie je problém poslať linky k dokumentom,ktoré sa týkajú rôznych odnoží "satanizmu".Stačí napísať TS-ku.Ja sa tým síce už nezaoberám,ale linky poslať môžem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
dnes su tu inak diskusie. asi zacnem citat forum
K otázke: pri vyvolávaní sa mi vždy vybije foťák
@veronikass - čo sa týka mojej zbierky rohatých obrázkov, nájdeš ju na tomto odkaze » images.google.com/images?hl=cs&am...
nie som satanista ale ked uz obrazok tak nepohrdnem
tiež ma oslovili myšlienky ateistického satanizmu ale satanista nie som