raz by som sa chcela zas zacat venovat aktivne jazdeniu na koni.. teraz na to nie su financie, aby som mohla chodit jazdit pravidelne, ale mozno po novom roku aspon 1-2x do mesiaca si pojdem zajazdit
Ano - jazdim na koni, lebo ma to proste bavi.
Robim jogu, lebo ma to bavi a dava mi to pocit, ze nie som pohybovo neschopne jelito.
Beham, lebo ked zabehnem 7-10 km tak mam proste pocit ze som super a ze ludske telo je super vec a vsetko je super, mam blizko pri baraku krasny les v ktorom je to proste mega a robi ma to stastnou a mam pri tom cas na audioknihy.
Plavam, lebo v ramci vysokoskolekeho telocviku to mam zadarmo a je to super cas a miesto na socializaciu.
Idem sa vratit k aerojoge, lebo je to proste nega cool a zase mi to dava pocit stastia a nadsenia z toho, ze toto so svojim telom dokazem.
posilujem (ak sa to tak da nazvat - mensievahy vela reps) cardiuem (hlavno boxovo orientovane cardia), sem tam s kolegyňou ideme na zumbu pre zabavu s mamou chodim na zumbu a plavat achcem uz konecne zacat chodit na capoeiru a viacej chodit na turistiku
Plavem preto aby som mal dobru kondicku, pohyb, srdce fungovalo dobre. A po poslednych dvoch rokoch intenzivneho plavania je najvacsia motivacia ta, ze mi z plavania rastu svaly viac ako z posilky
a cvicim, aby som bol silny a nabral svaly, pretoze som bol trochu chuducky, kedze za 4 roky som nabral 21kg, co je dost
a cvicim preto, aby som bol velky, pretoze davnejsie mali ludia blbe pripomienky, ze mal by si viac jest, z boku ta nevidno a ta. A teraz kazdy kto ma uvidi tak len pripomienky ze aka korba, aky nabijac, pribral si dost obrovsky posun. A toto je ta satisfakcia, ked ludia nemaju blbe pripomienky, mam pohyb, som silny a ciperny
Vobec ziadnemu. V detstve som chodil na džudo ale oco sa mi raz v noci ked prisiel z krcmy domov vygrcal na kimono. Bol som aj rad lebo ma to vobec nebavilo a vacsinou som stale ja dostal nakladacku. Odvtedy sa nevenujem vobec nicomu aj ked by som chcel zacat cvicit ale som velmi lenivy zacat.
3 roky som hral ak to môžme tak nazvať, profesionálne Florbal. Teraz už nie. Už iba rekreačne. Ale rád by som znova chodil. Prestal som, pretože na to nemám peniaze, a čas a nemalo to žiadny progres. Síce všetko nebolo dokonalé a nevyhrávali sme majstovstvá, bolo to parádne. Keď ťa to baví, nie je čo riešiť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Robim jogu, lebo ma to bavi a dava mi to pocit, ze nie som pohybovo neschopne jelito.
Beham, lebo ked zabehnem 7-10 km tak mam proste pocit ze som super a ze ludske telo je super vec a vsetko je super, mam blizko pri baraku krasny les v ktorom je to proste mega a robi ma to stastnou a mam pri tom cas na audioknihy.
Plavam, lebo v ramci vysokoskolekeho telocviku to mam zadarmo a je to super cas a miesto na socializaciu.
Idem sa vratit k aerojoge, lebo je to proste nega cool a zase mi to dava pocit stastia a nadsenia z toho, ze toto so svojim telom dokazem.
Skacem do reči..
Utekám pred svojimi povinnosťami ..
Hrala som aj Loptove hry .. bývalému som dvakrát dala gól ( prisaham )
A satisfakcia .. jooo samozrejme že bola
Vyhrala som zlatu medailu
Plavem preto aby som mal dobru kondicku, pohyb, srdce fungovalo dobre. A po poslednych dvoch rokoch intenzivneho plavania je najvacsia motivacia ta, ze mi z plavania rastu svaly viac ako z posilky
a cvicim, aby som bol silny a nabral svaly, pretoze som bol trochu chuducky, kedze za 4 roky som nabral 21kg, co je dost
a cvicim preto, aby som bol velky, pretoze davnejsie mali ludia blbe pripomienky, ze mal by si viac jest, z boku ta nevidno a ta. A teraz kazdy kto ma uvidi tak len pripomienky ze aka korba, aky nabijac, pribral si dost obrovsky posun. A toto je ta satisfakcia, ked ludia nemaju blbe pripomienky, mam pohyb, som silny a ciperny