som elitný kosič lekváru.. sme tretí v lige.. stratil som však formu.. asi sa stanem naskakovačom na smetiarske auto, rozmyslam nad poziciou praveho kridla
Profesionalne ? ...Od maleho decka hrávam tenis ,keď som bola ešte na základke myslim ked osm hravala za mladšie žiačky som bolá docela dobrá dost dlho som bola v prvej 20-tke v svetovom rebríčku Ale musela som s tým seknúť ,už nemám na nho čas...
úplne profesionálne modernej gymnastike(chodím ku roztlieskavačkám na balet a na gymnastiku) no a ešte sa venujem profesionálne plávaniu. a chodím na súťaže v snowbordovaní a vyhrala som druhé miesto na súťaži rakúska anglicka a ruska v kategorii 11 až 13 rokov. a keď som bývala v anglicku tak ma mama nosila na súťaže bábätiek v kolenačkovaní. heh raz som že vraj ako rok a pol ročná vyhrala prvé miesto z 20 bábätiek. hehehehe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
cez jar som chodievala behať
a hlavu si ventilujem vo fitku
takže v podstate nie