Je to škola so zlým menom, veľa ľudí má z nej srandu, uplatnenie v odbore, nulové keďže ju končia ročne stovky ľudí a zväčša sú tam ľudia, ktorí by normálnu školu nevyštudovali a len chcú alebo potrebujú titul. Veľmi zlá voľba.
VSBM byvaju pod nami na intraku.... uz vyhodili tusim 4roch studakov, jeden preto ze rozbil druhemu hlavu a dalsi sa pobili s SBSkarom, skola veru na urovni, este aj pri ponukach prace sa pise : Vysoke skoly okrem VSBM...
Proste sa jej vyhni ako najlepsie vies a ako najdalej vies.
na každú školu najdes negativne a pozitivne nazory..a ako na kazdej skole kto chce z neho nieco bude, kto na to kasle a chodi tam len preto aby mal vysoku skolu tak z neho samozrejme nic nebude. Poznam vela ludi co tam chodi...jednak sa musia ucit tak ci tak a nie vsetky predmety su lahke..a aj ked zoberu v pvaku 600 ludi, tak bakalara skonci mozno 40...odpovedami na forach by som sa byt tebou neriadila...rozhodni sa sama za seba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Proste sa jej vyhni ako najlepsie vies a ako najdalej vies.
pokiaľ si chceš titul len zaplatiť tak smelo do toho
ale ja by som sa tým nechválila