Právo, ekonómia a sociológia dokopy. Kde iní s písomkami a skúškami začínajú a končia, my stále pokračujeme.
Počula som na to samé zlé veci, že je to hrozne ťažké a "niečo ako právo, ale horšie" a "s medicínou a právom najťažšia škola v KE".
A všeobecne mám pocit, že v mysliach ľudí je to niečo strašné, pri čom sa domáce zvieratá trasú a kňučia, okná praskajú a do ľudských sŕdc vchádza zvláštny strach... (jk) Ale nepoznám nikoho z našej školy, kto by si myslel, že je to jednoduché. (Okrem seba, ale ja som zasa lenivá.)
Pouvažuj o inej škole sasanka rovno do papule ti poviem...dobrá škola, čo sa týka informácii, užitočná...to je plus, ale mínus je nedocenenie a tažké uplatnenie. Právo, ekonómia,sociológia, účtovníctvo sú nosné predmety.
@eirea viem co je pravo..a neviem ako to niekto vobec moze prirovnat verejnej sprave...beriete tam to co na prave ? a ked skoncite tak co? pravny znalci su z vas?
@moni303035 tým chcela dotyčná povedať, že je tam veľa právnych predmetov a k tomu ešte nejaké iné, ktoré sa jej zdali ťažké... v druhom prípade zase bola porovnávaná obtiažnosť, nie predmet štúdia.
Nechápem ako môže niekto povedať, že verejná správa je ťažká škola chodila som tam 1 rok, keď ma na prvýkrát nezobrali na právo... a tie zápočty, skúšky a vôbec semináre boli také trápne a pod úroveň, že som sa hanbila, že tam chodím... menej učenia ako na gymku... a teraz som na právnickej a som veľmi rada ... má to úroveň vysokej školy a hoci to je oveľa ťažšie ako na fvs, aspoň že môžem byť hrdá na tú školu ... takže povedať že fvs je ťažsie ako právo alebo medicína je trochu scestné ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
KE nemaju verejnu spravu , aspon to tak vyzera
Počula som na to samé zlé veci, že je to hrozne ťažké a "niečo ako právo, ale horšie" a "s medicínou a právom najťažšia škola v KE".
A všeobecne mám pocit, že v mysliach ľudí je to niečo strašné, pri čom sa domáce zvieratá trasú a kňučia, okná praskajú a do ľudských sŕdc vchádza zvláštny strach... (jk) Ale nepoznám nikoho z našej školy, kto by si myslel, že je to jednoduché. (Okrem seba, ale ja som zasa lenivá.)
ja by som chcela ísť tieť študovať verejnú správu...rozmýšľala som nad UCM v Trnave, viete o nej niečo??Prijímačky, škola a podobne??
ďakujeeem