ale podla mna nejde tak ani o peniaze ale proste ked niekto nema same jednotky..tak niesu velke sance dostat sa na verejnu skolu a este ked niekde tak malo beru a po druhe..stale ma prednost gympel
na známkach nezáleží, ide o vedomosti, ktoré odprezentuješ na prijímačkách...a myslím, že na tú súkromnú je to jednoduchšie..čo ja viem, tak ani nevyžadujú nejaké prijímačky
no..niekto hold na to nemá aby sa po strednej dostal na verejnú vysokú.. ale poznám ľudí, ktorí zo súkromnej vysokej vyšli a majú vedomosti, proste dostali šancu študova´t a ukázali, že na to majú.. tak isto nie je problém, robiť Bc na súkromnej a Mgr na vysokej
sukromne su proste aj otomm ze viac penazi, cize lepsi profesori, vybavenie...vobec neznamena ze ked je sukromna tak je to hned daco smiesne..polovica ludi co dehonestuje sukromne by mala na sukromnej problem...neviem co sa to riesi stale...kazdy len nadava na sukromnu a ta jeho skola je straaaasne tazka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Ak nemá samé jednotky?
To si robíš srandu ...
Na aký odbor chceš ísť?
A že by VŠ na Slovensku brali málo ľudí sa povedať nedá, naopak, berú ich až moc
Moji spoluziaci mali trojky stvorky a teraz v pohode studuju
ale záleží aj od preferencíí tej-danej školy
Sú školy, ktoré majú častokrát lepšie vybavenú knižnicu, ako majú štátne, lebo na to jednoducho sú peniaze.