@albertwesker - zaprvé, pekne zabité tým prvým komentom, vlastne si z nás spravil obmedzených nedospelých debilov a zo seba inteligentného uvedomelého človeka ktorý pochopil že je čas postúpiť na "vyšší level".
gratulujem, tejto schopnosti sa drž, dostane ťa v živote ďaleko.
zadruhé, netuším kto si a aké stupídne fóra si dával, ale napadlo ma hneď ako prvé či si sem náhodou nehodil to výrazne antihomosexuálne fórum ktoré som si bohužiaľ nestihol prečítať, lebo ho vymazali skôr ako som sa k nemu dostal. každopádne ak si ho založil ty, tak v tom prvom odstavci čítaj "vyšší level (debility)".
zatretie, tešilo ma, dovidenia, dúfame že Vaše využívanie služieb Birdz.sk vám bolo príjemným relaxom aj ponaučením, a že naň budete spomínať len v dobrom.
@albertwesker - ahaaa, tak to si bol ty čo dostal cez piču? a čo si myslel že ak má niekto názor tak má držať piču a neotravovať ním a svojou existenciou ostatných? tak drž piču, a choď do piče
@albertwesker - hmm, buzeranti a normálni, satan a boh, takže si to musel byť ty s tou patologickou homofóbiou. tak to nás veľmi teší že už tu s takými kravinami nebudeš zamorovať fórum . a držíme ti palce v nabratí trochy zdravého rozumu. a poradím ti: kresťanstvo je jedna obrovská hromada neprehľadne prepletených a pomotaných lží, poloprávd, omylov, a doslovne chápaných metafor, a nie je šanca rozlíšiť čo z toho je čo, takže je najlepšie zahodiť to celé naraz
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
gratulujem, tejto schopnosti sa drž, dostane ťa v živote ďaleko.
zadruhé, netuším kto si a aké stupídne fóra si dával, ale napadlo ma hneď ako prvé či si sem náhodou nehodil to výrazne antihomosexuálne fórum ktoré som si bohužiaľ nestihol prečítať, lebo ho vymazali skôr ako som sa k nemu dostal. každopádne ak si ho založil ty, tak v tom prvom odstavci čítaj "vyšší level (debility)".
zatretie, tešilo ma, dovidenia, dúfame že Vaše využívanie služieb Birdz.sk vám bolo príjemným relaxom aj ponaučením, a že naň budete spomínať len v dobrom.
(nadhľad, humor )
@midnight ved idem no