no ja som ho študovat chcela na SZU v BA a aj som urobila prjimačky, kde mas testy z chemie aj biologie, takže MOZES na tu školu ist, samozrejme, ale chemiu by som ti radila dobrať, lebo niektore veci tam boli take dost tazke, čo sme ani na mature nemali som bola leen že ale tak vacsina bola v pohode...hlavne ta biologicka cast. a otazky boli tvorene z podkladov čo bola taka knižka,ktoru som mala zakupenu zo SZU ako podklady ale ja som sa do toho ani nekukla lebo ma potom prijali tam, kam som chcela ist viac. tak na tie prjimačky som šla,ale len tak, preskušať sa. A otazok bolo tušim 80 dokopy aj s chemiou aj s biologiou a bolo to celkom v pohode vazne. ak sa budeš učiť z tych podkladov, tak by si to mala dat.
Ja idem tento rok na VZ do Martina lebo ma nezobrali tam kam som chcela ísť, tak idem skúsiť tu .
A prijímačky boli len z biológie (100 otázok) a zdali sa mi vcelku ľahké, čiže ak by si si dala prihlášku sem tak sa to samozrejme dá aj bez tej chémie
a tú pedagogiku by so vylúčila a vyberala si z tých zvyšných dvoch odborov
@1topsecret tá pedagogika pripadá do úvahy pretože chodím na pedagogickú a tiež by ma to celkom bavilo... Ten Martin vyzerá dobre len neviem či chcem byť na intráku nakoľko to mám dosť ďaleko... ale inak dakujem za info...
@storcko uplatnenie napríklad v Regionálnom úrade verejného zdravotníctva, nejaký nemocničný hygienik, v SOI, v štátnej správe, vo farmaceutických firmách... . a takto
uplatnenie na papieri je sice pekne, ale v praxi nic moc. poznam zopar absolventov verejneho zdravotnictva a az jedno dievca robi v odbore. samozerjme, ze pokial sa budes zaujimat o praxe a staze, ziskas prax a potom by nemal byt problem sa na nejake miesto pretlacit.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
A prijímačky boli len z biológie (100 otázok) a zdali sa mi vcelku ľahké, čiže ak by si si dala prihlášku sem tak sa to samozrejme dá aj bez tej chémie
a tú pedagogiku by so vylúčila a vyberala si z tých zvyšných dvoch odborov