Dusa nema mozog, pretoze ostava v truhle takze cim by potom ta dusa rozmyslala? Ked si vezmeme ake pripady sa "stali" na to by mozog trebalo u tych duchov.
Ale vlastne ani sam neviem ...aj mne sa uz stalo par cudnych veci
@mielikki Ja silno verim, ze to ma nejaku mechanicku pricinu. Nenechala si ho nahoodu zapnuty a nevybijala sa potom baterka? (Nie, nepoznam reakcie Tvojho notebooku, ale..)
@flussica práveže ono to blikalo iba dovtedy, kým som predýchala počiatočný šok a nevysvetľovala si to takto nejak, potom to zhaslo... a najväčšia sranda bola, že som sa zobudila, za pár sekúnd to začalo blikať a hovorím si, že by ma zaujímalo, koľko je hodín, lebo podľa babky zvykne strašievať o jednej v noci. Pozriem na hodiny a 3:00. Ale tvrdím, že toto všetko bola len náhoda
@tenario - duša nemá mozog, ale na druhej strane mozog nemá dušu. mozog sám o sebe je len veľmi komplikovaný počítač, a veda si stále nie je istá tým, kde a ako presne vzniká sebauvedomenie, povaha...
ja osobne mozog chápem skôr ako prístroj ktorý transformuje energiu = myšlienky = impulzy duše do fyzického sveta.
verim ale stretnut by som sa s tym blizsie nechcela...uz len ked si predstavim ze nieco moze byt vedla mna tak mi az mraz po chrbte beha...brrrrrrrrr...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
a nikdy NIKDY s nimi nechcem mat nic spolocne. strasne sa toho bojim
a zase vravi sa, ze takych, co ich nechcu vidiet, tak takych ani nenavstivia. som ja ale stastny clovek
a myslite si o mne hocičo...
Ale vlastne ani sam neviem ...aj mne sa uz stalo par cudnych veci
neviem ci verim.. pripustam
ja osobne mozog chápem skôr ako prístroj ktorý transformuje energiu = myšlienky = impulzy duše do fyzického sveta.
Ináč nemala to byť anketa ?