ja verim... ked sa mi raz snivalo ze som bola vo vlaku tak mi na druhy den prisiel list (ucet ze musim doplatit 620 sk za pausal; mamu skoro porazilo )a neskor som si zistila, ze ked sa dakomu sniva o vlaku, pride mu list... nahoda???
verim ale moja viera zacina vyhasinat,pretoze konecne ked si pamatam cely sen,tak to klucove slovo nie je v ani jednom snari co mame doma to vie potesit
podlamna sa sny rozdeluju an take co nieco znamenaju a natake že co cem aby bolo napriklad pred spánkom ymslím alebo ekd zaspávam ymslím nanejaku dajmetomu babu tak sa mi onej sniva
ludia vy ste takiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... joj ani neviem ako to nazvat degenerovane destruktizovane implikovano- hospitalizovane monstra ako moze mozog nejakeho cloveka vediet nieco o tom co bude, bolo alebo je niedke vo svete bez toho ze by o tom niekedy vobec chyroval taketo sprostosti si nechajte ako rozpravky pre vase deticky ked mozno niekedy nejake budete mat
asi trikrát sa mi snívalo že som v skrinke videla pavúka.. (presnejšie tarantulu) neskôr som si našla na nete že keď vo snoch uvidíte pavúka tak to znamená šťastie.. no žiaľ ja som ŽIADNE ŠŤASTIE NEMALA !!!! od vtedy neverím.. smiley::
@18 nic v zlom, ale myslim, ze predvidave sny upozornuju na zmenu v priebehu 2-3 tyzdnov.. teda aspon u mna to tak je. napr. asi 10x sa mi snivalo s cestovanim vo vlaku (pocas 5 rokov).. nasledne som do 2-3 mesiacov odcestoval za hranice
No este to tak.
Mne stale zuby vypadavaju a to zevraj je katastrofa, smrt a podobne. ALe akoze zatial nemam ten pocit. A je dost logicke, ze sa ti raz v zivote splni, ze ti niekto zomrie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Niektore teorije tvrdia že sny byvajú spomienkamy s minulého života
Ps: snar.sk som dal ako príklad
Mne stale zuby vypadavaju a to zevraj je katastrofa, smrt a podobne. ALe akoze zatial nemam ten pocit. A je dost logicke, ze sa ti raz v zivote splni, ze ti niekto zomrie.
keby mi tak ešte niekto vyveštil,to by som potrebovala...