chyba mi možnosť jednoducho " áno ".. verím ale nemodlím sa.. človek sa može modliť chodiť každy den do kostola a može byť hriešnejší , ako ten čo bol v kostole naposledy pred 5 rokmi .. a vobec sa nemodlí.,,..
Ja mám svoje Čosi. Proste nejaká "náhoda" čo spôsobila Veľký tresk a tak a dakedy je z toho i riadne cynický hráč megavylepšenej verzie Simsov, ale bohom by som to nenazvala, proste je to len to Čosi, čo je prítomné v situáciach typu "Toto nemôže byť náhoda!"
Proste Čosi.
Asi založím vlastný filozofický smer... (teda, ak sa náhodou moje Čosi už nestotožňuje s dajakým
chodila som na nabozenstvo lebo som to chcela vyskusat a chvilu som aj bola veriaca
a kedze moc nemusim triednu ktora nas uci etiku tak som sa dala aj na nabuduci rok
hlboko som to olutovala ked nam ta nabozenska fanaticka zacala vykladat ze Jezis a Diabol bojuju o dusu cloveka a ze musime verit a uctievat Jezisa lebo inak sa zapredame Diablovi
Sa mi pacilo, prirovnanie BOha ako stareho uja s bradou Boh je predsa taky akeho ho chceme mat. Boh nie je nieco hmotne, co sedi na prstenci saturnu a jedneho tresta a druheho odmenuje. To robime sami. Ale verit v Boha znamena, verit v nadej a najst silu napredovat. Alebo respektovat vyssiu moc a podla toho sa aj spravat, pretoze nikto nevie co nas caka po tomto zivote.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
poviem to takto... "Boh áno, cirkev nie."
filip
prečo?
nechodím do kostola.
nevynechám príležitosť kvalitne nadávať na cirkev.
spovedelnicu tak isto obchádzam.
nenávidím tú ich snahu infiltrovať sa všade.
vtĺkanie barokových ideálov do hláv "tých čo sú v nedelu tam ,kde sa patrí."
nie.
k ankete- áno, verím.a mne to stačí.
Ja verím, ale nie v niečo čo si niekto vymyslel aby manipuloval s davmi..
Proste Čosi.
Asi založím vlastný filozofický smer... (teda, ak sa náhodou moje Čosi už nestotožňuje s dajakým
a kedze moc nemusim triednu ktora nas uci etiku tak som sa dala aj na nabuduci rok
hlboko som to olutovala ked nam ta nabozenska fanaticka zacala vykladat ze Jezis a Diabol bojuju o dusu cloveka a ze musime verit a uctievat Jezisa lebo inak sa zapredame Diablovi
postrádam jednoduchú možnosť "áno".
mozno raz pochopim..
viem ze nie.. co uz