@5 aha takže ak celý život bude ignorovať boha (neveriť v neho,..) a v 80ke zmení názor v dôsledku stareckej demencie napríklad, tak boh jej to všetko odpustí a privíta ju v ,,Kráľovstvé nebeskom""?
@7 Ak skocis z mosta a v stotine sekundy si uvedomis ze si spravil strasnu blbost a pocitis SKUTOCNU lutost ohladne tvojich hriechov, tak budes naozaj zachraneny.
@mandatum v jednom svedectve, resp. knihe ktorú napísala žena, ktorá úúúdajne začila stretnutie s Ježišom (teraz vraj je niekde v Cirkvi nejak postavená) sa píše niečo iné, v tom zmysle, že človek tam trpí psychicky, fyzicky a nie je to len stav duše
neverim v ani jedno, pretoze ak by som pristupil na existenciu jedneho z nich, musel by som pristup aj na to, ze boh existuje, takze mi logicky z toho vyplyva, ze urcite ani v jedno...
@cocca-colla ak tvoja telesna schranka prestane fungovat, tak nevidim moznost ako citit fyzicku ( mimochodom aj dusevnu, ale o tom by sa dalo asi polemizovat s inymi ludmi, nie so mnou ) bolest, kedze nervove receptory nefunguju.. netreba verit kazdemu "kto niekoho videl" lebo ja som minule videl cerveny autobus, a prisaham, ze ho soferoval jezisovho otca kona pes..
@filipkoo , ja som tiež filip ale by som sa až tak netešil na to pekllo!! a vieš, že tam okrem ineho (mne to nevadi) čerti preťahuju svoje obete a mohlo by sa ti to stať, a čo potom s natrhnutou riťkou ??? tam žiaden dr. nie je aby ti pomohol....filip
@nOwinOu , ved veriť nemusiš nikomu, nikto ta predsa nenuti. Stači ak sa sam presvedčiš, ked ťa predstavia luciferovi a on ti poukazuje ako to tam funguje a už budeš potom spokojny ako dobre že si nikomu neveril....filip
neverím ani v nebo ani v peklo ako nám ich vykladá kresťanstvo, podľa mňa je oboje stav psychiky a každí si v živote prejde aj jedným aj druhým
je jedno v akom poradí, ako dlho a ako intenzívne, ale každý má v živote chvíľu, keď je mu strašne zle, niečo ho mučí, a nezáleží na tom, či je na tom tak zle fyzicky, alebo psychicky
a tak isto je každému v jednej chvíli dokonale, úžasne, výborne, je šťastný...
mas co vraviet kedze podla krestanov pojdes do pekla ... ael sak cozeee...
a ianc mikrovlnka najskor tiez nei prijemna.. auch ... to yb som pvoedal ez voili este viac... vzhladom an to ze ti v pdostate v nej halva exploduje .. mucili tak viatnamci americanov...
@ejo ejo, ejo333, never všetkemu čo ciernoprdelnici navravia, sme hoviadka božie a musime posluchat inac všetci pojdu do pekla aj vy heteraci a to bude pre vas katastrofa tam sa motkať medzi geymi a davat pozor aby vas nejaky nefikol rovno dopusy alebi ritky....filip
@n0win0u netvrdím, že verím všetkému čo niekto povie, napíše.. ale je to na zamyslenie.. Prečo by nemohlo? Môže, mimo Zeme je všeličo možné.. Aj tka je zbytočné o tom teraz polemizovať, každý sa to raz dozvie tak či tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
znova a znova a znova...
u inych anbozenstiev nvm ..
ina cpdola mna pekkpo existuej aj ekd to mzono nei su plamene a urcit enie je fyzicke ...
@ejo333 ajja to poznam , "ich peklo" trhanie znova a znova
V podstate neviem čo si mám myslieť..
@cocca-colla ak tvoja telesna schranka prestane fungovat, tak nevidim moznost ako citit fyzicku ( mimochodom aj dusevnu, ale o tom by sa dalo asi polemizovat s inymi ludmi, nie so mnou ) bolest, kedze nervove receptory nefunguju.. netreba verit kazdemu "kto niekoho videl" lebo ja som minule videl cerveny autobus, a prisaham, ze ho soferoval jezisovho otca kona pes..
A čo sa témy týka: priamo na peklo a nebo vykreslené na rôznych obrazoch neverím, skôr si myslím, že je to stav vedomia po smrti.
Dúfam, že potom nebudem nemilo prekvapená
Veríte v Tuonelu (Manalu)?
Veríte v Hádovu ríšu? (Ak to malo aj iný názov, tak sa ospravedlňujem, teraz si nespomeniem)
Všetko je to o tom istom... proste si ľudstvo muselo vymyslieť niečo, čo sa s ním stane po smrti a prispôsobilo si to obrazu vtedajšej doby
je jedno v akom poradí, ako dlho a ako intenzívne, ale každý má v živote chvíľu, keď je mu strašne zle, niečo ho mučí, a nezáleží na tom, či je na tom tak zle fyzicky, alebo psychicky
a tak isto je každému v jednej chvíli dokonale, úžasne, výborne, je šťastný...
mas co vraviet kedze podla krestanov pojdes do pekla ... ael sak cozeee...
a ianc mikrovlnka najskor tiez nei prijemna.. auch ... to yb som pvoedal ez voili este viac... vzhladom an to ze ti v pdostate v nej halva exploduje .. mucili tak viatnamci americanov...