ja chcem aby sme postupili len dufam ze sa nezachovame ako ozajstny slovaci a ze to nespackame no som zvedavy a niesom hadam jediny co sa tesi na vysledok. mali by sme to zvladnut bo nasim chlapcom drzia palce nielen slovaci ale aj cesi
len nechapem suvislost ze ked dakto je slovak, ze musii aj verit,alebo nedajboze fandit slovensku. to ako nechapem.....lebo poznam kopec ludiii co slovensku nefandia. aj podla mna....to ze sa dakto niekde narodiii este neznamena ze musii fanusikovat tej krajine. lebo kazdii slobodni clovek sa sam rozhoduje komu bude fandit. ako sa vraviii....ze....domou je tam kde je srdce. a nie tam kde sa narodii. ved aj znama svajciarska byvala tenistka povedala ze...ona sa tam narodila len nahodou . takze tak vazeny.....
teraz som zvedavy ako uhraju zapas z poliakmi jaaaaaaaaaaaj boze ako akebyze som to nevravel nakoniec budeme hrat barazove zapasi hlavne ze uz su suveniry z africkymi motivmi a slovenskym znakom . jooooooooooooooooooj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov