myslim ze nie ... pod pojmom ,,ta prava,,si predstavujem asi zenu ktora by splnala v prvom rade predpoklady toho o com si myslim ze ich maju dobri, inteligentni,verni a kreativni nezakomplexovani ludia ... pri com by ma pritahovala a zarover by ma milovala a nikdy by uz nechcela zit bezomna ... zena s ktorou by sa dalo argumentovat a riesit problemy logicky,taka ktora by sa na mna nehnevala za sprostosti ale otvorene a citlivo so mnou riesila co jej vadi...a podobne srandy idealneho vztahu...
na taku zenu neverim
cize myslim si ze ta prava pre.mna neexistuje...existuju iba ,,vhodne - vhodnejsie,, zeny s ktorymi by som mohol mat teoreticky funkcny vztah
kto vie mozno niekedy motyka vystreli a jednorozec sa objavi ... ale radsej nie som naivny
@dumbledore nic take, ja potrebujem najma babu so srdcom a nemusi byt zrovna prava ani lava, ja zistim ci je skutocne moja skutocna laska az casom, to sa aj tak neda len tak lahko urcit
ja uz neverim nicomu. ked sa mi uz aj podari najst nieco, s cim by to cisto teoreticky mohlo fungovat, tak sa to nakoniec katastrofalne dojebe a s odstupom casu si napokon uvedomim, ze je vlastne dobre, ze sa to nepodarilo, lebo dotycne som si privelmi idealizoval a v skutocnosti by to z toho ci onoho dovodu aj tak nefungovalo. naucil som sa brat tieto veci tak, ze radsej od nich neocakavam nic a pripadne budem milo prekvapeny, nez od nich ocakavat nieco a byt sklamany. uvidime, no
@dumbledore pozri podla mna ten pravy/prava neexistuje. laska je rozhodnutie. zamilovanie mozno nie, ale laska ano. ziadny clovek nie je pravy, ide iba o to co je ochotny clovek u druheho tolerovat a mat ho aj napriek tomu rad.
Jasné. Aj päť pravých nájdem. Na svete je fakt veľa super chlapov som zistila a ten môj ktorého momentálne mám nespĺňa síce všetko všetúčko čo potrebujem a má nedokonalosti, ale proste... láska je úplne šialená a nepotrebujem aby bol pravý a dokonalý. Stači mi že ma ľúbi, že ho ľúbim.
Bola chvila ked som tomu verila... ze pre kazdeho je na svete ta jeho "osudova" polovicka
Teraz popravde neviem, verim tomu ze raz stretnem niekoho s kym mi to bude klapat, alebo este je moznost ze raz budeme s dotycnym spolu a bude vsetko super, a budeme spolu az do smrti ale z tejto myslienky mi je vlastne smiesne pretoze az na niektore vynimky som clovek mysliaci realisticky.
ano, dufam ze raz urcite ano... Ale bude to tazke, aj ked na vzhlad niesom narocny, zeny ma nemaju rady takze to moje sance markantne znizuje. Alebo je to mozno len tym ze nehladam na spravnom mieste - myslim ze vela ludi nenajde lebo nehladaju na spravnom mieste... ale dnes uz nic nieje iste , mozno sa toho nakoniec ani nedozijem .
Verím, že sa stávam tým "pravým"... pasivita zabíja.
Niekedy vidím, že si to ľudia zužujú na to či sa majú s tým druhým o čom rozprávať, či majú spoločné záujmy, či im to klape v sexe (pričom sú presvedčení, že im to tak bude klapať celý život, takže na tom vzťah stavajú)... a to je smutné.
Budeme sa mať o čom rozprávať ak ja budem mať o čom rozprávaj jej - zo svojho života, o svojom dni, o svojej práci, záľube... bude nám to klapať aj v sexe keďže sa prirodzene priťahujeme, takže si nemusíme nič skúšať, ale budeme sa spolu učiť žiť po celý život...
@Georg21 myslis ze pan boh naozaj zakazuje predmanzelsky sex? Preco by vyspelu duchovnu bytost malo trapit co robime s nasimi dyzickymi schránkami? Preco krestania ale aj mnohi ateisti vidia v sexe nejaky zmysel? Pre mna je to sposob uspokojenia ktory mi prinasa slastne pocity nic viac nic menej.
@myschka to ze existuje niekde na svete pre kazdeho niekto tomu ja aj verim ale ze ho kazdy stretne tomu nie lebo mozno sa nachadza niekde na druhom konci sveta alebo aspon Ceska/Slovenska alebo je vlastne jedno kde aj v susednej dedine moze byt a nemusia sa nikdy ani stretnut
@anitchka@62 V čom presne som naivný? Nech ti viem odpovedať...
V tom, že nečakám ale konám?
V tom, že vidím aké chyby robia druhí v týchto veciach a nechcem ich opakovať, že vnímam sex ako to najimtímnejšie čo medzi ľuďmi je (teda to vytvára veľmi silné puto), a že si myslím, že by vzťahy nemali byť založené na dobrých pocitoch zo zamilovanosti a sexu?
Ako tieto veci vidíš ty, a prečo?
ja pomaly začínam veriť... po rokoch dlhodobého vzťahu a zopár krátkych predchádzajúcich som začala vychádzať sama so sebou a učila sa byť bez frajera... spoznala kopu nových ľudí a hlavne nič nesilila... a zrazu sa zjavil chlap, pri ktorom prvýkrát v živote cítim, že budúcnosť s ním bude stáť za to! (dokonca mám v hlave svadbu a deti, čo som radikálne odmietala a vystupovala proti)... asi je ešte skoro povedať, či je to ten pravý, ale ja som snílek a vysoko popudivý človek, nechám sa rada unášať šťastím a tá "pravosť" príde, ak to tak má byť, sama
ano verim v tom ja som ho uz stretla na prvy pohlad sme obidvaja vedeli ze sme k sebe sudeni a ide nam to uz 5 rokov pomali tak sa nevdajte ved co ma prist to pride
Budem na to čakať, a keď nepríde, tak budem starý mládenec
Ale človek o každej láske tvrdí že je tá pravá... pretože ju skutočne cíti.
Ale ku mne prísť určite nepríde, lebo si žiadnu nevšímam a dištancujem sa od nej. Kvôli tomu pretože mi všade baby" vyskakujú na oči". A nemám peniaze takže ďaľší faktor prečo -nepríde A nájsť niekoho ským máš veľa spoločného je strašne strašne ťažké... a o to horšie je, a o to si skeptickejší keď si ho/ju už našiel ale už aj stratil. Nájsť niekoho( ako sa hovorí "nebol to ten pravý" či " ten pravý ešte len príde")ktorý bude lepší alebo aspoň s takými istými vlastnosťami a spoločnými záujmami ako ten predošlý je vážne mizivá šanca.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
na taku zenu neverim
cize myslim si ze ta prava pre.mna neexistuje...existuju iba ,,vhodne - vhodnejsie,, zeny s ktorymi by som mohol mat teoreticky funkcny vztah
kto vie mozno niekedy motyka vystreli a jednorozec sa objavi ... ale radsej nie som naivny
ale fakt, on je mistr najviac boží, akého som kedy stretla. a ktorákoľvek ženská ho má, vyhrala jackpot. bez debaty.
každého jedného ktorého si vyberiem budem považovať za pravého
....a potom sa nájde aj taký o ktorom som presvedčená že nie je ten pravý , no i tak ho chcem, aspon na chvílku....stáva sa
just kidding madafakaz
Teraz popravde neviem, verim tomu ze raz stretnem niekoho s kym mi to bude klapat, alebo este je moznost ze raz budeme s dotycnym spolu a bude vsetko super, a budeme spolu az do smrti ale z tejto myslienky mi je vlastne smiesne pretoze az na niektore vynimky som clovek mysliaci realisticky.
Niekedy vidím, že si to ľudia zužujú na to či sa majú s tým druhým o čom rozprávať, či majú spoločné záujmy, či im to klape v sexe (pričom sú presvedčení, že im to tak bude klapať celý život, takže na tom vzťah stavajú)... a to je smutné.
Budeme sa mať o čom rozprávať ak ja budem mať o čom rozprávaj jej - zo svojho života, o svojom dni, o svojej práci, záľube... bude nám to klapať aj v sexe keďže sa prirodzene priťahujeme, takže si nemusíme nič skúšať, ale budeme sa spolu učiť žiť po celý život...
"tá pravá" je tá ktorej sa v danom mesiaci chce ojebávať že jej na tebe záleží aby od teba vytiahla to čo chce/potrebuje. to je celé.
čiže nie, nestretnem. lebo neexistuje. nechali ste sa ojebať trápnymi romanťákmi.
ošukať a zahodiť, nič viac si nezaslúžia, a ak si myslíš že hej, tak na to veľmi kruto doplatíš, ako ja, a veľmi radikálne zmeníš názor, ako ja.
možno po pár mesiacoch pochopíš čo som to vlastne napísal
je predsa rozdiel ked sa zamiluje clovek zo "zvyku" a ked nevie dostat z hlavy toho druheho a miluje na nej vsetky malickosti
V tom, že nečakám ale konám?
V tom, že vidím aké chyby robia druhí v týchto veciach a nechcem ich opakovať, že vnímam sex ako to najimtímnejšie čo medzi ľuďmi je (teda to vytvára veľmi silné puto), a že si myslím, že by vzťahy nemali byť založené na dobrých pocitoch zo zamilovanosti a sexu?
Ako tieto veci vidíš ty, a prečo?
Ale človek o každej láske tvrdí že je tá pravá... pretože ju skutočne cíti.
Ale ku mne prísť určite nepríde, lebo si žiadnu nevšímam a dištancujem sa od nej. Kvôli tomu pretože mi všade baby" vyskakujú na oči". A nemám peniaze takže ďaľší faktor prečo -nepríde A nájsť niekoho ským máš veľa spoločného je strašne strašne ťažké... a o to horšie je, a o to si skeptickejší keď si ho/ju už našiel ale už aj stratil. Nájsť niekoho( ako sa hovorí "nebol to ten pravý" či " ten pravý ešte len príde")ktorý bude lepší alebo aspoň s takými istými vlastnosťami a spoločnými záujmami ako ten predošlý je vážne mizivá šanca.
Už nie.