mám teóriu, že sa síce mohol vzdať homosexuality, teda konkrétnejšie jej prejavov, lebo to považuje za hriech, ale frustrácia z toho, že nežije ako chce a že sa musí premáhať sa prejavuje inde a to vo vzťahu k blížnym, tak sa len hriech X vymenil za hriech Y, ktorý je horší, lebo sa to už netýka súkromia, kdežto homo je vyslovene jeho osobná vec pokiaľ sa nepromenáduje na gay pridoch
Poviem vám ako to je, ale je to Top Secret, vzťahujú sa nato pravidla Perexu, Pereša, GDPR a všetko možné: Marcelo nie je iba jedna osoba, je to postava vytvorená Tomášom, ktorá sa odovzdá od jedného birdzáka k druhému. Ten, kto je vyvolený prijať túto funkciu, sa musí vzdať svojej predošlej identity (ved rozmýšľajte, prečo sa asi Charlie a Thankyou nechali zabanovať, to zámerne musel Charles vyvolať ten flejm, príkaz zhora), a prevezme komplet celú agendu. Takže nechaj Marcela na pokoji, lebo v máji nim budeš ty.
Stale ccem veriť tomu, že je to troll.
Bohužiaľ príbeh o jeho prefetovanej gejskej prdely, ktorá našla v ťažkom zápichu Boha je vzhľadom na moje skúsenosti s fetošmi veľmi pravdepodobný.
Jediné čo možme, je dať stávky na to kedy zas u neho nastane recidíva a za ako dlho si to potom jebne s takto nastavenou gebuľkou.
@alex458 Ako nie, mna celkom baví. Je to vlastne smutné, ale cestu si vybral sám tak ako každý feťák a následne fanatik. Je to jeden z najpozoruhodnejších javov v mysliach, keď si prefetovaný mozog hladá náhradu za drogu (najčastejšie v kombinácii s inou tvrdou drogou, sexom, alebo automatmy) v sebaklame. Je mi ľúto tých chlapcov a dievčat, ktorých sme potom našli kade tade povešaných, polámaných pod oknamy či predávkovaných lebo po zlyhaní pred Bohom nedokázali "zniesť svoju hanbu v jeho očiach" ale každému som najprv vysvetlil čo sa mu v hlave udialo a prečo hladá útechu v pičovinách aj to ako to dopadne ak k veciam nezačnú pristupovať reálne a s týmto tu to proste dopadne rovnako ak je pravda ten príbeh s jeho predávkovaním a následným fanatizmom.
@karlotiskot no očividne máme radi iný typ humoru. Ja kebyže od neho niečo čítam, tak sa naštvem a neviem ho vystáť, takže radšej ignorujem celú jeho existenciu. Najviac ma bavia ľudia, ktorí mi niečo hovoria o pekle ked o ňom vedia úplne hovno. Ako ľúto tých ludí no... človek si sám vyberá cestu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ze zajkousko netrollil a marcello trolli ze je papezskejsi nez papez
moznost 3
ze zajko netrollil a ani marcello netrolli a uz sa mu otvara nebeska brana
moznost 4
ze trollia obe postavicky zajko nikdy nebol gay a marcello je ateista
Poviem vám ako to je, ale je to Top Secret, vzťahujú sa nato pravidla Perexu, Pereša, GDPR a všetko možné: Marcelo nie je iba jedna osoba, je to postava vytvorená Tomášom, ktorá sa odovzdá od jedného birdzáka k druhému. Ten, kto je vyvolený prijať túto funkciu, sa musí vzdať svojej predošlej identity (ved rozmýšľajte, prečo sa asi Charlie a Thankyou nechali zabanovať, to zámerne musel Charles vyvolať ten flejm, príkaz zhora), a prevezme komplet celú agendu. Takže nechaj Marcela na pokoji, lebo v máji nim budeš ty.
Bohužiaľ príbeh o jeho prefetovanej gejskej prdely, ktorá našla v ťažkom zápichu Boha je vzhľadom na moje skúsenosti s fetošmi veľmi pravdepodobný.
Jediné čo možme, je dať stávky na to kedy zas u neho nastane recidíva a za ako dlho si to potom jebne s takto nastavenou gebuľkou.