@kolovideam - tak potom na osud neveríš, predsa osud je len jeden, ten je nám diktovaný už od narodenia a aj keď sa mu snažíme uniknúť, zmeniť ho nedokáže nič... ak máš raz v osude napísané, že ťa zrazí kamión, tak ťa zrazí a ty pred tým môžeš utekať koľko chceš
tu sa mi to zda nejak velmi presmradene tymi krestanami a inymi hhm...ludmi.
ale preco nemoze nahoa existovat? a ten osud, co ked urobis nieco s cim boh ( BOH NIEJE) nepocital. napr. ma ma zrazit kamion ale ja skocim pod vlak. cize sa tomu da vyhnut, ale dost blbym sposombom . alebo ak mam v osude napisane ze dostanem 5 (do ziackej) v skole tak sa moze stat to ze do skoly nepridem tyzden (choroba, smrt blyzkeho a ine vyhovorky) a stane sa ze tu 5 nedosanes do ziackej ale do izk (internet. ziacka knizka) alebo klasaku. a tak
Óó a samozrejme je to teória o tom že všetko má svoju príčinu..
Príklad: Stanica prepchatá luďmi a osere ťa vták. Akú to má príčinu? Včera si sedel v parku a skackal okolo teba nič si mu nehodil na žranie, tak ťa osral? Náhoda že letel ponad teba práve keď sral.
Niekedy je to fakt divné napr. jedného človeka ktorého som už dlho chcela vidieť ale tu možnosť vidieť ho bola asi 3x za celý moj život hej no a dlho som nebola vonku a potom nedávno som šla a videla som ho išiel okolo mna...náhoda ? až príliš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
všetko je zhoda udalostí
ale preco nemoze nahoa existovat? a ten osud, co ked urobis nieco s cim boh ( BOH NIEJE) nepocital. napr. ma ma zrazit kamion ale ja skocim pod vlak. cize sa tomu da vyhnut, ale dost blbym sposombom . alebo ak mam v osude napisane ze dostanem 5 (do ziackej) v skole tak sa moze stat to ze do skoly nepridem tyzden (choroba, smrt blyzkeho a ine vyhovorky) a stane sa ze tu 5 nedosanes do ziackej ale do izk (internet. ziacka knizka) alebo klasaku. a tak
Výhra v lotérii nieje šťastie, je to náhoda.
Óó a samozrejme je to teória o tom že všetko má svoju príčinu..
Príklad: Stanica prepchatá luďmi a osere ťa vták. Akú to má príčinu? Včera si sedel v parku a skackal okolo teba nič si mu nehodil na žranie, tak ťa osral? Náhoda že letel ponad teba práve keď sral.
Zrovna v ten den...
presne ten čas...
miesto....
divné
náhoda to nebola
ale priateľka minule povedala "Potrebujem volať s mamou" o sekundu neskôr jej mama volá...
@minora Vták ho osral pre to,aby mu niekto požičal vreckovku?
-Osral ma vták.
-Prečo?
-Aby mi dal niekto vreckovku
Aspoň máš vždy dobrú náladu..... tak nech ti to vydrží.