No teda. Pokiaľ mi je nejaké dievča nadmerne sympatické a neviem prísť na spôsob, ako ju zaujať, začnem propagovať práve toto. Tvárim sa, že ma absolútne nezaujíma. Tak aby si to všimla.
Dokonca raz to aj vyšlo, no nebola to baba pre mňa.
aj hej, ale niekedy ta ma FAKT u riti. Niekedy sa tvari, ze ta ignoruje ked na teba mysli a niekedy si ani nevsimol, ze taka mala vec ako si ty vobec existuje. Asi tak
Podľa mňa opačne to funguje oveľa viac Chalani sú väčšinou príliš priamy nevedia sa tak pretvarovať, keď ich niekto zaujíma tak to dávajú najavo Za to vy ste ako mačky človek na vás pozerá, usmievate sa a nevie čo si o tom má myslieť či je to áno, alebo nie, alebo možno alebo čo...
adaadisallaares má pravdu. U žien to niekedy funguje opačne, neviem z akého dôvodu ALe u chlapa skutočne platí, že keď ho nezaujímaš, tak ho nezaujímaš.
aj podla mna ked chalan chce nejaku babu tak sa s nou snazi nejako nadviazat kontakt alebo jej to proste nejako dat najavo..a ked si ta nevsima tak ho nezaujimas..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
preco v p1ci? naco to potom komentujes prosim ta ? nikoho tvoj nazor potom nezaujima
Dokonca raz to aj vyšlo, no nebola to baba pre mňa.
No už by som chcela vedieť aké máš ty problémy s chalanmi nehovor, že si tehotná OMG prebohaaaaaaaaaaaaaaaa ty skúsená
a ty riešiš aké problémy ak sa smiem spýtať slečna vyspelá?