Ja si myslím, že ju vidím.. Ale práve pre také reakcie ako je @1 to ani nijako nerozoberám alebo tak, proste sa tomu nevenujem. No nehovorím, že je to tak na 100%, pretože to nie je také, ako si ľudia predstavujú - kedykoľvek vidím človeka, má okolo seba hrubé farebné koleso, čo mi vypaľuje dieru do očí. Je to skôr len taký záblesk a nie "len tak" vždy, musím sa troška aj sústrediť, aby som to videla. Proste som si to uvedomovala už keď som bola malá a nevedela som, čo to je. Ale vôbec to neriešim, jedno obdobie som mala síce, kedy som chodila za spolužiakmi a hovorila im: inak, máš modrú auru.. Ale predstavte si, ako sa asi tvárili Takže..
A je mi jasné, že si trištvrte z vás myslí, že trepem totálne hovadiny, ale tak.. nevadí, no.
je to prirodzená súčasť človeka, neviem čo je na tom také neuveriteľné. netreba žiť ako nešťastná kôpka stereotypu a pozerať sa na svet cez hmlu a na všetko si tak zvykať, že neuveríte ničomu čo znie troška nadprirodzenejšie než by malo.
Nie je tu nic comu by sa malo verit alebo neverit, auru ma kazdy clovek a nie len on. Je mi jedno co si kto mysli, koho to naozaj zaujima tak pogoogli a dozvie sa o tom viac, kto chce pohybovat a frflat - v pohode, kazdy ma narok na svoj nazor. Pre mna je aura prirodzenou sucastou zivota, o nic menej "uveritelna" ako akykolvek hmotny predmet.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
NIE
Možno na tom niečo bude.
Skus dat do googlu
A je mi jasné, že si trištvrte z vás myslí, že trepem totálne hovadiny, ale tak.. nevadí, no.