@2 jo aj ja som mal ale nechce sa mi to písať. Preto som založil túto anketu aby som si bol istý že nie som blázon. Lebo počuť hlasy kde nikto nie je neni asi normálne...
ked som bol maly (13-14 rokov), nahraval som video (mal som nejaky shitny desktop capture) ... pocas nahravania mi vbehla do izby starka a nieco sa pytala ... ja som sa s nou kus rozpraval (no nevedel som o tom ze mam zapnuty mikrofon) ... ked nahravanie skoncilo, pustil som si to video ... no zrazu som zacul nejake hlasy ... cely som sa rozklepal a skryl pod perinu na posteli (uplne som bol posraty ... som myslel ze to je moja sestra, krora pred par rokmi zomrela)...no po par minutach som sa zamyslel a zrazu mi boli tie hlasy povedome ... "kurva to mikrofon !!!!" ... vystraseny som isiel k PC odpojil mikrofon a video nahral od zaciatku (ale este dlho po tom som bol roztraseny ) ... ale na duchov verim
Ludia z Presova a presovskeho kraja ze vraj na kalvarii v presove sa zjavil duch.vie o tom niekto nieco?ze vraj dva holky sa tam fotili a zrazu zo zadu na fotke bol nejaky ksicht.podla mna je to blbost ale vaicero ludi mi to uz povedalo tak neviem...
No si pamätám ako mi raz mamina vravela, že keď starká zomrela, že sa presne o pol noci zobudila a medzi dverami videla nejakú siluetu postavy a že jej ostalo náhle zima potom počula nejaké kroky, tak išla zobudiť ocina no on tam nič nevidel ani nepočul.. na ďalší deň ráno nám volali z nemocnice že starká zomrela. Neviem, mamina si to vysvetlila tak, že sa s ňou prišla rozlúčiť...A v deň svojich narodením ktoré mala chvíľu po tom cítila akoby ju niekto celú dobu držal za plece. No neviem mne osobne sa nič také nestalo, neviem si spomenúť..
@pa3cius je to normálne ... tí zlí duchovia je 1/3 padlých hviezd ako píše Zjavenie Jána ... robia mnohým šarapatu. Väčšinou ide o nejakú vec, čo máš doma alebo tam, kde to počuješ od niekoho zlého, čo ťa nemá rád ... Tak jak inde sú šamani, tak tu sú tzv. porábači a čo narábajú s mágiami... Na to treba dávať pozor! ...
@misicka606 no dobre ale co to bolo napr. ked sme raz boli v bojniciach na hrade tak sme tam boli aj cez noc a ta sprievodkyna povedala ,ze v noci je tam pocut chodzu ludi v brneni.a vsetci ju potom aj naozaj poculi a vsetci sa zlakli. podla mna to bol len dosledok toho ze to ta sprievodkyna povedala...proste ja takym to veciam neviem ci mam verit...
No to som rád, že vás je viac takých čo sa im stalo niečo nevídané.. Takže si myslím že nie som blázon a niečo s nami tu naozaj je aj keď sa mi to nestáva často (stalo sa mi to 3 krát) ale keď si na to spomeniem, presne ako píšu ostatní, mám zimomriavky a slzy sa mi tlačia do očí. Nerád o tom rozprávam a najhoršie je ak sa vám niečo také stane a chcete sa o tom s niekým porozprávať, tak vás vysmejú a ste medzi nimi ako blázon..
@aquri500 jeziiiis no dobree sle len strucne hej? zavreli sa vere nedali sa otvorit ako keby ich niekto drzal a potom sa otvorilil staci? uz sa cela klepem. dakujem
Mne sa stalo u nás na dvore keď som si len tak strieľal sám zo vzduchovky pri našej starej šope som počul ako na mňa niekto takým tichým hlasom povedal: "Paťo, Paťo v okénku malém" prvýkrát som sa len obzrel či za mnou nikto nieje a nič. Hneď tak za 10 sekúnd znovu tá istá veta. Od strachu som sklopil hlavu pozeral dole a rýchlou chôdzou som šiel dovnútra. Ešte keď som otváral dvere som ten hlas počul naposledy akoby z ďialky. Doma bola akurát babka, dedo a krstná. Na tom dvore nemohol byť nikto iný iba ja. Vôbec neviem čo bolo alebo má byť v tom okienku.. Netuším prečo a vôbec neviem odkiaľ zobral moje meno. Ako vie že som Patrik? Ja som z toho uplne mimo, ale viem čo počujem a určite nie som blázon. Uši ma neklamú. Ale stále nechápem čo po mne chcel.. Stalo sa to tak rok späť ale tú vetu a ten hlas si stále pamätám akoby sa to stalo včera.
Ak sa mi vysmejete, tak mi to je totálne jedno ja viem čo som počul.
Ja som zažila niečo také... Pred pár rokmi nám v noci na Vianoce zomrel náš milovaný škrečok. Klietku mal pred dverami mojej izby, a v tú noc som popod dvere videla z chodby prenikať biele svetlo, ale naozaj biele, nie ako zo žiarovky. Myslela som si, že je to svetlo zo sviečky, ktorá bola na chodbe (ale za rohom). Potom som však zistila, že svetlo z tej sviečky bolo tmavé, dožlta, a ani zďaleka nie také biele, aké som ja videla. Ráno sme našli škrečka mŕtveho. Keby to nevidela aj moja sestra, myslím si, že mi úplne šibe.
A raz, keď sme sa prechádzali pri Bojnickom zámku, v jednom z okien sme videli postavu zahalenú čiernym závojom. Podľa nás to bola Čierna pani, ktorej duch sa tam údajne prechádza
Aj tak tomu veľmi neverím, hoci som to videla, potrebovala by som jednoznačné dôkazy, aby som uverila, že to bol naozaj duch.
@aguri500 no jo, zas na to takú odvahu nemám. To sa mi stalo prvýkrát a proste som sa toho bál. Ani si nepamätám keď som išiel späť kedy som zatvoril tú bránku čo máme na dvore.. úplný šok.. ja fakt neviem dodnes čo to malo znamenať..
@aguri500 a ešte si napísal že mal si ísť za tým hlasom. Ale to je práve to, že ja som nevedel ani odkiaľ ten hlas vychádza, ono to bolo akoby všade okolo mňa, akoby stál meter odo mňa. Až keď som bol späť pri našom dome som to počul už z diaľky akoby to bolo tam pri tej šope čo som tam strielal.. fakt nechápem... a stále sa sám seba pýtam, že kto to mohol byť? Ako čo ja žijem, tak zomrela akurát moja prababka, ale to bol chlapský hlas. Inak neviem. To keď poznal moje meno, znamená to, že to už niekde musel počuť, akoby ma sledoval.. neviem fakt.. a to je len jedna z troch príhod čo sa mi stali
@aguri500 najhoršie by si sa zľakol? No ja keby v tej chvíli niekoho uvidím by som určite odpadol, lebo ak počuješ niečo čo by si normálne počuť nemal, tak to je taký šok, z ktorého sa ťažko spamätávaš. Však ja som bol potom celý deň úplne mimo a pochybujem že v tom momente by niekto bol taký odvážny a hľadal odkiaľ ten hlas vychádza.. To proste pokiaľ to niekto nezažije tak nevie aké to je
@pa3cius no a ja to chcem zazit a nic.Ked sa nad tym zamyslam tak fakt sa mozes len zlaknut pochybujem ze by ti to zjavenie nieco spravilo... raz sme naschval ostali v bojniciach na hrade cez noc cakal som co sa bude diat a nic...
@aguri500 no tie dve príhody je fakt nadlho ale len tak stručne.. Bože to je niečo.. ani na monitor poriadne nevidím.. tie slzy ak na to spomeniem.. to je niečo.. no potom sa mi stalo v kúpelni ráno keď som si umýval zuby som počul nejaký šepotanie viacerých hlasov naraz.. nerozumel som tomu ale myslel som že to asi vonku sused niečo niekomu hovorí, tak som otvoril okienko čo máme v kúpelni a to šramotanie hlasov išlo z druhej strany kúpelni, kde sú dvere von na chodbičku korá vedie do kuchyna a druhá strana na povalu. Tak som ostal znehybnene stáť a potom to prestalo.. Ani si neviete predstaviť ako som sa bál tie dvere otvoriť keď spoza nich predtým vychádzali hlasy.. to bolo niečo akoby hovorilo viac ľudí naraz a každý niečo iné.. a ja som myslel že to išlo z vonku.. a to bola druhá vec čo sa mi stala s hlasom a nevedel som najprv odkiaľ ten hlas vychádza až ke´d som otvoril to okienko som počul odkiaľ to šlo..
a tá posledná. Sedel som v obývačke a pozeral telku. Presne oproti mne ako som sedel boli zatvorené dvere. Sú klasické celé drevené a zrazu sa ozvala rana. Akoby niekto do tých dverí narazil celým telom, pozrel som na ne a keď sa to buchnutie ozvalo druhýkrát tak som videl akoby tie dvere boli živé, proste sa tak trocha vypukli vo vrchnej časti smerom do miestnosti. Tak sa vlnili akoby naozaj niekto do nich narážal. Buchlo to asi štyrikrát a potom prestalo.. A ja som nevedel čo mám robiť.. ostal som sedieť zamrazený asi ešte 10 min po tom a keď som nazbieral odvahu vyjsť von z izby, tak dedo spal a babka pozerala televíziu vedľa v izbe a keď som sa jej pýtal tak ona nič nepočula.. Fakt neviem čo kto stále odo mňa chce.. Však som nikomu nič nespravil, akurát som sa presťahoval pred 2 rokmi sem k babke a dedovi. U mamky nebýval, lebo to mám odtialto bližšie do školy.. že by ma tu niekto v dome nechcel? neviem čo to má znamenať..
no a ešte ma udivuje to, že vždy keď sa mi toto stalo som náhodou pri sebe nemal mobil.. Ja ho nosím vždy so sebou, dokonca aj keď idem na záchod, ale keď sa mi stali tieto veci som ho akousi náhodou nechal niekde položený.. Potom sa nedá ani zvuk zaznamenať nič.. Mne sa zdá že ma fakt niečo sleduje.. Alebo to je len náhoda že vtedy nemám pri sebe mobil s ktorým by som to mohol zaznamenať?
@pa3cius dost cudne ... hlavne tie dvere neviem co to moze byt.Mozno si pocul nejaky buchot a tvoje podvedomie si domyslelo zvysok kedze uz v minulosti si nejake zvuky pocul...ja fakt netusim
@outofreality a mas tu fotku??? a vies o tom nieco viac??? lebo co som ja pocul tak jedna z tych dvoch dievcat sa vraj potom zabila ale to sa mi nechce verit...
a v tom dome čo teraz bývam mi hovorila aj mamka že raz aj so sestrou keď boli malé a spali v izbe tak že z dverí preniklo také silné biele svetlo a pri ich posteli sa zjavil dve čiene siluety človeka.. že sa vtedy zľakli a schovali pod perinu.. to mi spomínala a ešte mi hovorila, že keď bola vonku pred barkom tak počula hlas ako vychádza z povaly a volalo to na ňu že: Reny, Reny... volá sa Renáta a vtedy že bola uplne sama doma a od strachu utiekla k susedom vystrašená, kde čakala než príde jej mamka, teda moja babka z práce.. Niečo v tomto dome je, ale neviem kto.. Neviem či má aj niečo dočinenia s tým že v obývačke ležali v truhle rodičia mojej babky, lebo že vtedy dom smútku nebol a telá ostávali do pohrebu v byte.. v spálni sa objavili mamke a jej sestre siluety a v detskej izbe zomrela babka mojej babky.. Proste v každej izbe sa niečo stalo, ale neviem či to má spoločné niečo s tým čo sa deje mne a mamke
som počul, že svätenou vodou pokropiť dom, ale neviem čo je na tom pravdy a ani neviem či to môže svätiť len tak hocijaký človek.. Ale viem, že dom nebol nikdy svätený tou vodou..
ach a ešte máme dosť veľkú pivnicu.. toho sa veľmi bojím hlavne ak ma tam pošle babka pre nejaké zavareniny... A teraz keď chodím okolo tej šopy tak vždy mám v ruke mobil s pripravenou kamerou, už to nechcem prešvihnúť ak sa niečo zopakuje a ja nebudem mať záznam..
a neni to tak, že by som bol akurát ožratý. Ja mám síce 18 ale ožratý som nebol ani raz ani neberiem žiadne drogy nič.. s mojím zdravím nemám žiadne problémy ani som nemal, v škole sa mi darí, s kamošmi si vychádzam, ale prídem domov a už je to uplne iné...
@outofreality skoda ze ju nemas a nevies kde by mohla byt??? mozno niekde na nete...
@pa3cius je mozne ,ze ta ´´strasia´´ resp. sa ti zjavuju predkovia...cim starsi dom tym je to zrejme pravdepodobnejsie ze tam je nejaka energia alebo co... len potom nechapem preco sa bat ved ked si s dotycnymi dobre vychadzal tak ti nebudu chciet zle ci nie??? co sa tyka tej svatenej vody co ja viem ci to pomaha...vyskusaj a uvidis.
dakde v telke raz davali reportaz o takom cloveku co vraj fotil duse ludi co tesne umreli a na fotkach ich ukazoval ako taky bielu skvrnu...to je podla mna nezmysel...a taktiez ze vraj vyratali ze tesne po smrti je telo lahsie o 10 gramov a ze tych 10 gramov je prave dusa...co je podla mna dalsi nezmysel kedze studujem medicinu mrtve telo som uz videl a pochybujem ze je to mozne kedze z pluc za vzduch po smrti nedostane a akurat to moze robit ten rozdiel posledny vydych...
@aguri500 no práve že ja som si nemal s kým dobre vychádzať, pretože som mojich predkov vôbec nepoznal.. A teraz čo žijem zomrela akurát prababka a inak som nepoznal nikoho.. ale oni poznajú mňa.. Ja len pevne dúfam že sa mi už nič nezopakuje.. a keď ano mobil mám stále pripravený
fakt ma to zaujima asi pojdem stravit jednu noc na cintorin som zvedavy co sa stane tam je zosnulych dost.mas pravdu nechapem tomu a na to aby som to pochopil to musim zazit...
@outofreality a si si ista ze je to toto???tam pise ze je to trenciansky kraj a toto bolo v presove na kalvarii a este mam taky pocit ze uz bola vacsia tma... co sa tyka tej fotky tak je to podla mna cisty fejk takych fotiek ti vo photoshope spravim dobludu...podla mna to nie je tato fotka...
ach jo, idem spať lebo zajtra vstávam o 5:00... Majte sa čaute, zajtra sem ešte prídem a poodpisujem.. Majte sa a ďakujem, že sa našli ľudia čo o tom so mnou popísali..
strasne ma to zaujima a neviem si o tom vytvorit nazor.Niektore veci vyzeraju byt aj take ,ze sa to mohlo stat ale niektore su podla mna nezmysli.plus sa popisalo kopu veci ,ze taketo veci naozaj mozu existovat no a jedina moznost ako si to overit je uvidiet na vlastne oci.zaujima ma to
@outofreality moj brat tu fotku videl tak mu ukazem tuto ci je to ona...ale teraz uz spi a nechcem ho budit ale zajtra sa spytam...v kazdom pripade tato fotka je podla mna slaba fotomontaz.
@aguri500 hm... len aby si dnes v noci zaspal xixi Nechci nič zažiť, netrvá to deň ale môže to trvať aj niekoľko rokov.... aj do konca života Najlepšie ľudom čo nič nevideli, nezažili a nič nepočuli
@freschmint myslim ze nebudem mat problem zaspat uz viac krat som sa na tu temu s niekym bavil... len ako maju ludia ktori nic nevideli, nepoculi a nezazili uverit tym co zazili
@aguri500 noo väčšina neverí ... ale príde deň keď väčšína bude musieť veriť No a ty nebudeš mať problém zaspať ale ja teraz hej no už mi došalel pc idem už radšej spať
pár krát také malé haluze, ale raz, pred cca dvoma rokmi na intráku, bol som pozrieť brata. Bolo nás tam tak 5 ľudí ale len dvaja boli izbe, ostatní sme boli na balkóne. Zrazu nás tí dvaja zavolali, pretože v jednoj chvíli čosi začuli v rohu a presne naraz sa tam otočili a videli nejaký tieň. Spravil som krok do vnútra a v tom ma celého akoby "oblialo" čosi mrazivé a musel som odtiaľ jednoducho vybehnúť (kamoš ma nechcel pustiť, tuším som mu jednu vrazil) skúsili to aj ostatní a cítili to isté..... a asi tak o 10 minút "TO" zmizlo
@outofreality@pa3cius@aguri500 ta fotka, o ktorej sa bavite je fotena v Prievidzi na Kutoch....a nie je to ziaden fake, ako niektori chytraci tvrdia ...mne to ako prvemu poslala sestra jednej z nich....hned ako to tam zbadali...a nie su ani na psychiatrii, ani sa nezabili ani nic podobne, su to len kecy, su uplne v poriadku...................a k ankete...verim na duchov lovim ich..
@vladomet je to fake a da sa to aj dokazat staci ak mi posles tu fotku ale musi to byt original a ja ti hned zistim ci nebola upravovana. ten ksicht ducha je mi velmi povedomy uz som ho niekde videl...
@aguri500 pocul si uz slovo anomalia? ...mam fotky fotene v noci bleskom, kde su anomalie, na ktorych to vyzera ako keby sa niekto hral s jasom....a o tych viem tiez istotne ze nie su fake....
@aguri500 no a prave tu narazame na princip ...je to jedno z najdokonalejsich zjaveni ake som na fotke videl, preto vyzera byt tak velmi neautenticke....ako mozes rozoznat ci je takato fotka upravena v photoshope, alebo nie?? nuz nijako.....v dnesnej dobe sa "duch" na fotke da vyrobit tak dokonalo.....da sa uverit jedine ak je taka fotka z doveryhodneho zdroja....ja jej absolutne verim, pretoze putovala s daneho aparatu cez kamoskin pocitac a rovno do toho mojho....ty uz si to ak sa nemylim nasiel na nejakej verejnej stranke, kde sa este k tomu keca o nej kadeco....ano, keby to najdem na nete, ani ja by som tomu za boha neuveril fakt, tiez by som tvrdil ze je to fake, ved to vyzera ako upravene..lenze ja mam istotu ze je ta fotka uplne prava!.....preto viem ze to nebol ziaden photoshop a tebe budem pravdu takto dokazovat len tazko
@vladomet takze dal som si tu namahu a hodil som tu fotku do jedneho programu. Jas a osvetlenie fotky nesedi resp. hlava ´´ducha´´ ma uplne ine osvetlenie.Dalej nesedi zaostrenie.detaily fotky su urobene fakt dobre ta hlava je tam vsunuta velmi profesionalne az na jednu vec okraje su dost divne rozostrene a takto fotit nedokaze ziadny fotak .Dalej ked som skusal zdokonalit a zvyraznit vsetky detaily na fotke tak som prisiel na to ,ze detaily na hlave ´´ducha´´ su ovela viac prepracovanejsie ako na zvysku fotky cize to znamena ze duch bol na fotku pridany.je to jasny fejk aj ked velmi dobre spraveny zrejme si s teba niekto robi srandu.ak chces mozem tu fotku ukazat aj odbornikovi na taketo veci nech sa k tomu vyjadri.ale je to jasny fejk.
@aguri500 ved ok, mozes to dalej poslat ...chcem vediet co na to povie, ale aj co je to za odbornika....a mozem ti poslat aj ine fotky....pri ktorych som aj bol ked sa fotili....a tiez by som rad vedel kto a ako ich upravil ;-D
ja som tiež zažila niekoľko takých vecí.. neviem, čo si mám o nich myslieť, ale keď nad tým tak premýšľam, naša rodina je asi jedno veľké médium.. Napr. ked som bola malé bábo, spala som v postieľke po mojej sesternici, ktorá zomrela, keď mala 8 rokov na zlyhanie srdca ( v noci došla za rodičmi, že sa jej sníval škaredý sen, a odpadla na zem mrtva). Mama s otcom normalne spali, zhasnute svetlo. Z ničoho nič sa ale mamka zobudila, kukne k postielke, a tam vidí siluetu malého dievčatka.. pozerá, oči prestiera, a furt to tam bolo. potom sa to dievča pozrelo na mamu, prešlo pár krokov po schodisku a zmizlo.. mama nič nepila, snívať sa jej to nemohlo, kedže hned na to zobudila aj otca... až on jej povedal o tej sesternici, a na druhý den zistili v kalendári, že mala výročie smrti... odvtedy spáva výhradne so zažatou malou lampičkou.
a dalšie. kupili sme bar... naši vedeli, že to bol starý židovský dom, že sa tam jeden človek obesil, a jednoho zastrelili, ale nejakú váhu tomu nedávali. až dokým sa nerozprávali s bývalým čašníkom- metalistom, ktorý absolútne na duchov neverIL. v minulosti sa tam stretávala banda satanistov sme sa nedávno dozvedeli. ale stávalo sa tam také, že po uzávierke zamkli, odišli domov a na druhý den boli porozhadzované veci komplet po celom bare.. nikto okrem neho nemal kľúče. rozbíjali sa tam veci z ničoho nič, boli počuť kroky po podlahe, vidieť čierne siluety... alebo, dvere sa začali trepať z ničoho nič, doprava a doľava.. žiadny prievan nebol.. nakoniec sa ten čašník (totálny ateista) rozhodol kúpiť tam kríž, zavolať kňaza a vysvätiť to. vraj to prestalo...
@didrinka tá strata tej tvojej malinkej 8 ročnej sesternice mi je naozaj ľúto a to, že sa vrátila ti verím.. Tiež som na tom podobne. Ibaže neviem kto to je..
@aguri500 nie určite to nebol prievan. keď sa to stalo v tom okamihu sme všetci cítili niečo také nadprirodzené? a prečo sa to stalo práve na výročie smrti môjho dedka?
@didrinka neviem o kronike nič neviem, ale čo mi babka rozprávala, tak že vraj jej otca keď bola ešte malá niekto zabil, ale nikdy sa nevyriešila pravda či to bola nehoda, alebo či to bolo nachystané. Neviem či to má niečo s týmto spoločné, ale aj keby ho niekto naozaj zabil, tak ten dotyčný človek už je dávno po smrti. Ja neviem prečo sa mi to stalo, ale mojej mamke, keď tu bývala sa stali taktiež podobné veci a aj mojej krstnej. Iba babke ani dedovi nič.. Teraz je tu zatiaľ pokoj..
@didrinka@pa3cius zrejme na tom nieco bude...na miestach kde sa stali nejake tragedie alebo niekto zomrel a nestihol vyriesit nejake problemy sa asi mozu diat taketo veci. dnes som sa na tu temu bavil z kamaratkou a ona mi povedala ,ze raz ked boli s rodicmi v starej lubovni na hrade tak sa chytila v muciarni retazi na ktore priviazovali ludia a mala taky zvlastny pocit...ze vraj citila to utrpenie co sa tam odohravalo...zrejme na tom nieco bude.
@augri500 : ja som počula, že sa podobné veci dejú aj na Trenčianskom hrade v katovom dome... že sa tam zavierali dvere s turistami, knísali sa laty, sekali nože a podobne... teraz je to kvôli tomu aj zavreté.... mučiarne majú asi zaujímavú historiu...
@pat3cius : možno ten tvoj pradedko nemal pokoj, lebo sa nezistilo, kto ho zabil.....
áno verím... niekoľko ľudí v mojej rodine to zažilo ale ja ešte nie...aspoň myslím...raz keď som bola ráno v kúpeľni tak som na povale rovno nad miestom kde som stála počula ľudské kroky...ako keby tam nejaký človek tak pomaly kráčal... a predtým nejakú dobu mi mama vravela že v tom dome (už tam nebývame) syn svojho otca napadol sekerou lebo ten syn bol nejaký ožran či čo...úprimne povedané skoro ma vystrelo keď som sa to dozvedela...a ptm tie kroky...možno to má nejaké logické vysvetlenie...neviem...ale aj tak na takéto veci verím...
vo februari sme boli v žiline na starom infekčnom a tam sme fotili fotky..a myslim že na jednej je jeden zvlaštny ukaz,ktory vyzera abnormalne..a zažila som tiež preto na nich verim x)
Na našom tohtoročnom koncoročnom výlete sme sa rozhodli, že ideme vyvolávať duchov. Blbý nápad, viem, ale nič iné sme robiť nemohli, keďže sme sa nesmeli po polnoci premiestňovať... Pochytali sme sa za ruky a odriekavali verše, ktoré podľa nás mali ducha privolať... keď sme tie verše zopakovali tretíkrát, silno zahrmelo a my sme boli z toho v šoku.. Hneď ako sme sa ukľudnili, tak sme bežali za učiteľom ... aj takáto hovadina nás dokázala vyľakať...
Neviem či verím v to ,že niekde lietajú nejakí upíri ( to určite nie ) ale verím v to, že blízki ľudia sa chodia lúčiť, lebo som to aj sama zažila.
Mala som okolo 10 a brat 14 a sedeli sme v našej izbe.Zrazu k oknu doletel nejaký holub alebo kukučka nvm co to bol oza vtáka ale ako šialený začal klopkať po okne.Ono by to bolo v pohode, keby ste neotvorili okno a neodohnali ho a on sa zas vráti a začne ako šialený robiť dieru do skla Prvej nam to prišlo smiešne, že je asi vták mimo ale ked to robil takmer celu noc tak to uz tri krat vtipne nebolo.Na druhy den sme zistili, že nam zomrela prababka a naša mamina sa s ňou nestihla rozlúčiť ...
ja na duchov a podobne veci verim..mama mi hovorila ze ked s tatom isli na svadobnu cestu do tatier navstivili jeden hrad..no a tam v jednej miestnosti otvorili skrinku a mama presne vedela kde a co v tej skrinke bude..a nikdy tu skrinku nevidela...a asi pred tromi rokmi som bola sama doma a pocula som nieco strasne buchnut vo vani a pocula som kroky...potom sa sami/ale mozno bol prievan/ zavreli dvere ..no a hned potom prisla ku mne kamoska a ja som bola tak strasne hystericka ze nechcela odist kym sa nasi nevratia...
Niekedy mam ozaj pocit ze som blazon ale na duchov verim... Moja story zacina tak 3 roky dozadu ked sa mi v noci v izbe zaplo svetlo.. v izbe mam stojacu lampu a ak to poznate aby sa zapla treba potocit tym gombikom.. kazdopadne svetlo sa zaplo kukla som na hodinky bolo 03:03 v izbe prievan pricom ziadne okno ani dvere otvorene neboli.. Moj psik pred dverami izby strasne stekal.. rano nikto o nicom nevedel ani len moj brat s ktorim mam izbu a dokonca bola ziarovka rano vypalena.. ked som toto s odstupom casu rozpravala babke povedla ze to bol presne ten den co moja prababicka par rokov dozadu umrela.. ani nie mesiac na to.. sa zopakovalo nieco podobne lampa sa sice nezapla a ani netusim kolko bolo hodin psik vbehol do izby zase ten prievan postavil sa nadomna a zacal stekat a vrcat do jedneho bodu smerom k tej uz spominanej lampe.. na dalsi den bol psik divny akoby zamrznuto pozeral do jedneho bodu vsetkym to bolo divne zas som sa dozvedela ze tu noc par rokov dozadu umrel dedko.. nejak sa na to casom zabudlo. No viem ze to co bolo v mojej izbe a to na co som reagovala len ja a moj psik bolo nieco dobre a nechcelo by to ublizit.. Ked vysiel film paranormal activity samozrejme ze som ho kukla a uz po dvoch odmlcanych rokoch sa zacali diat divne veci tmave tiene trblietajuce sa oci suskanie.. zacala som spavat s ruzencom .. bol to neprijemny pocit akoby ma niekto sledoval. moja fantazia asi nema hranic preto priznavam ze to mohlo byt sposobene nou vyvolane filmom ale moj pes na to zasa reagoval spolu so mnou docitala som sa ze vlastne uz len tym ze som na duchov myslela co bolo vyvolane filmom ich moje "zazracne" podvedomie mohlo pritiahnut.. zas to po case preslo az doteraz.. mam 19 a rozhodla som sa odist z domu nasla si byt v petrzalke samozrejme podnajom... prvu noc stravenu v tom byte sa nic nedialo.. aj ked spat sa mi moc nedalo.. na druhu noc bol asi nieco po jednej ked som vypinala pocitac a lahla si spat.. neviem kolko som mohla driemat no zrazu do okna a do zaluzii strasna supa... nieco akoby behalo po tej parapete a zamerne buchalo zapla som svetlo a zavesy sa hybali v jednom zo zavesov som videla nieco tmave nie tien skor malu postavu.. prestalo to.. sedela som a sledovala izbu nevedela som sa pohnut.. vsimla som si ze po paplone mi nieco chodi paplom sa prehybal ostavali v nom stopy viem ze to znie blaznivo. tiekli mi slzy no stale som sa nemohla pohnut. pri nohach mi to schytilo paplon a tahalo skrikla som do pi... a prestalo to asi pochopite ze celu noc som nespala.. rano ked som sa odvazila vyliezt s postele som si vsimla ze zaluzie v okne su poprehadzovane povykrucane nebol to teda len sen isla som to teda opravit.. na radiatore bolo zavesinych asi zo 5 ruzencov.. musim zistit od majitela preco.. kazdopadne som sa zbalila a uz som doma bojim sa tam vratit.. zas som po nete zacala studovat veci o duchoch a tak som narazila na toto forum.. Duchovia existuju.. len tazko povedat ktori su tu dobri a ktori zli..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
127 komentov
P.S. Neznasam serial stratene duse
Mne sa stalo u nás na dvore keď som si len tak strieľal sám zo vzduchovky pri našej starej šope som počul ako na mňa niekto takým tichým hlasom povedal: "Paťo, Paťo v okénku malém" prvýkrát som sa len obzrel či za mnou nikto nieje a nič. Hneď tak za 10 sekúnd znovu tá istá veta. Od strachu som sklopil hlavu pozeral dole a rýchlou chôdzou som šiel dovnútra. Ešte keď som otváral dvere som ten hlas počul naposledy akoby z ďialky. Doma bola akurát babka, dedo a krstná. Na tom dvore nemohol byť nikto iný iba ja. Vôbec neviem čo bolo alebo má byť v tom okienku.. Netuším prečo a vôbec neviem odkiaľ zobral moje meno. Ako vie že som Patrik? Ja som z toho uplne mimo, ale viem čo počujem a určite nie som blázon. Uši ma neklamú. Ale stále nechápem čo po mne chcel.. Stalo sa to tak rok späť ale tú vetu a ten hlas si stále pamätám akoby sa to stalo včera.
Ak sa mi vysmejete, tak mi to je totálne jedno ja viem čo som počul.
A raz, keď sme sa prechádzali pri Bojnickom zámku, v jednom z okien sme videli postavu zahalenú čiernym závojom. Podľa nás to bola Čierna pani, ktorej duch sa tam údajne prechádza
Aj tak tomu veľmi neverím, hoci som to videla, potrebovala by som jednoznačné dôkazy, aby som uverila, že to bol naozaj duch.
@pa3cius je mozne ,ze ta ´´strasia´´ resp. sa ti zjavuju predkovia...cim starsi dom tym je to zrejme pravdepodobnejsie ze tam je nejaka energia alebo co... len potom nechapem preco sa bat ved ked si s dotycnymi dobre vychadzal tak ti nebudu chciet zle ci nie??? co sa tyka tej svatenej vody co ja viem ci to pomaha...vyskusaj a uvidis.
fakt ma to zaujima asi pojdem stravit jednu noc na cintorin som zvedavy co sa stane tam je zosnulych dost.mas pravdu nechapem tomu a na to aby som to pochopil to musim zazit...
Jedno čínske príslovie hovorí: "kto počuje zabudne, kto vidí nezabudne, a len ten kto zažije pochopííí! .... takže ja to už chápem.
A prečo ťa to tak zaujíma, keď máš pokoj? hm?
@aguri500 ja myslím, že na cintoríne toho moc neuvidíš.. fakt neviem... ja neviem ako to prichádza, ale je to divné..
strasne ma to zaujima a neviem si o tom vytvorit nazor.Niektore veci vyzeraju byt aj take ,ze sa to mohlo stat ale niektore su podla mna nezmysli.plus sa popisalo kopu veci ,ze taketo veci naozaj mozu existovat no a jedina moznost ako si to overit je uvidiet na vlastne oci.zaujima ma to
ale vlastne na to verím a je mi to jedno
@pat3cius : možno ten tvoj pradedko nemal pokoj, lebo sa nezistilo, kto ho zabil.....
Mala som okolo 10 a brat 14 a sedeli sme v našej izbe.Zrazu k oknu doletel nejaký holub alebo kukučka nvm co to bol oza vtáka ale ako šialený začal klopkať po okne.Ono by to bolo v pohode, keby ste neotvorili okno a neodohnali ho a on sa zas vráti a začne ako šialený robiť dieru do skla Prvej nam to prišlo smiešne, že je asi vták mimo ale ked to robil takmer celu noc tak to uz tri krat vtipne nebolo.Na druhy den sme zistili, že nam zomrela prababka a naša mamina sa s ňou nestihla rozlúčiť ...