Veríte,že 21.12.2012 ozaj príde konec sveta? ja osobne si totiž myslím,že je to o*eb.Môže sa v ten deň stať niečo zvášne ale koniec sveta podľa mňa nie.
je to len nafuknuta bublina, koniec sveta určite pride ale nikdy nevieme kedy a podla mna bude trvat dlshiu dobu nez jeden den, ale zničí sa len táto zem a život na nej, vesmir funguje dalej a takisto aj život na inych planetach, dokonca sa može stať že sa planeta zachova a život sa tu znovu obnovi. Ale podla mna si tuto planetu zničime sami, skôr než ju zasiahne niečo z vesmiru.
inak aj ja som uz pocul, vraj zase tvrdia, ze sa sekli vo "vypoctoch" a podla toho majovskeho kalendara ma byt len nejake obnovenie ci znovuzrodenie ci obrodenie ci kery ony
Podla mna je to len taky blud, ktory sa moze, ale i nemusi stat. Vsetko to zavisi na naas, ludia. A nasich myslienkach Ak tomu uverime, je mozne, ze sa to stane. Ale ak to enchame plavat vodou a neotacat sa za tym, tak je to len cisty blud. Ja by som na tomto svete este chcela zotvrvat, takze to befriem tak, ze je to blud a neverim tomu
koniec sveta moze nastat len v tom pripade ak na nasu planetku spadne nejaky obrovsky kamen alebo ak nas pohlti nase slnko co bude este poriadne dlho trvat. inu moznost vylucujem a neverim na tieto blbosti ,uz neverim nikomu koniec
koniec sveta už nastal na Slovensku, plyn od septembra ma vraj zdražieť o 38%.............ale aj tak ďakujem našej Imperátorke Radičovej, že je ku nám taka láskava a necha nás aspoň prdieť........filip
Neverím na to, že koniec sveta sa dá zdátumovať a ani neverím, že by koniec sveta bol taký trápny a všetci by o ňom vedeli. Ako som už spomínala inde. Koniec sveta raz príde ale bude to niečo tak veľkolepé, tak obrovské a katastrofálne, že nám už môže byť jedno.
to len totalny magori veria v koniec sveta 21.12.2012..(nic v zlom)...raz to pride ale nikto nevie kedy...keby som ja povedala ze viem kedy bude koniec sveta,ze dokazem vyrobit stroj casu... tiez mi budete verit???
vy ste uz vsetci vazne z toho zmagoreni ??? jak vas vobec napadlo ze bude koniec sveta ?? tu mate toto si precitajte www.sysifos.cz je tam nadherne ukazane ze v roku 2012 sa stane tak uplne hovno , co sa tyka tych mayov co ze pomerne neuspesna mayska civilizacia zanikla , vdaka najazdom spanielov a ostatnych narodov nas prave nemusi nejak trapit ze sa ich kalendar konci prave v roku 2012 , navyse oni mali ine ponatie o case , takze pri tych vypoctoch je zrejme kopu chyb , a navyse uz aj samotni mayovia sa buria ze nijaka apokalypsa nebude ani nic takeho , vsetko to ide iba zo zapadu , tam to ludia vsetko vedia prekrutit
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Neveríš nikomu a nič? Dobré vedieť...
a to nie je vždy?
Ale na slovensku uz je pomaly konec ako @zajko30 povedal