WTF veď to čo je na hlúpu otázku? Veríte na lásku...
Veríš na hlad? Smäd? Na naštvanie?
Láska je cit, ktorý vzniká všade okolo teba. Pozri sa okolo seba, na matky čo ľúbia svoje deti, na osoby čo ľúbia svoje zvieratká, na páriky čo sa cicmajú.
Všade je láska. A nemusíš na ňu veriť. Lebo skrátka je Či už ju ty prežiješ alebo nie, to je druhá vec.
desí ma napríklad predstava toho že je faktom že každý človek je na inej úrovni,inak vníma každý jeden aspekt v živote,inak ho prežíva a hodnotí a potom aj chápe a reaguje naň... a desí ma predstava že možno nebudem mať partnerku ktorá ma bude ľúbiť aspoň tak ako ja ju...že síce mi bude vedieť vyjadriť svoju lásku ale bude to pre ňu znamenať niečo iné ako pre mňa...no hovorím že to musí byť hneď horšie ale je to dosť zaujímavé na živote že máme určite hraničné pomenovania na isté záležitosti a veci no pritom ich vnímame na iných úrovniach a leveloch.. a je príliš vzácne ak stretnete niekoho s kým si rozumiete natoľko že cítite že vnímate veci podobne až takmer rovnako (aj keď to sa žiaľ nedá - rovnako)
áno, ja verím na princov a princezné, proste na lásku! Ja som beznádejný v tomto čo sa týka teda partnerskej lasky, s cudzím človekom.
a určite aj jednorožci existujú!!
Druhá vec je láska matka a dieťata. a to isté Dieťa keď lúbi matku, to je tieź láska, alebo aj otca môžme doplniť. a podobne, celá rodina, laska k zvieraťu.
Ona asi myslela či verite na lásku takú tu ako z filmu.
Či si myslite že láska je len chemicka reakcia ktorá vyprcha a ktorej jediným cieľom je splodiť dieťa a zachovať druh, alebo či verite na dlhodobú lásku ktorá má aj inú podstatu ako zachovanie druhu.
To pre tých čo píšu že to je napiču otázka
Hovorí sa źe láska je len chemická reakcia, resp. proces v mozgu, ale to je všetko, hnev, nenávisť, radosť, dokonca aj také veci ako sluch a farby atď. Takže ak by sme chceli byť "racionálny" tak by nepokladali len lásku za nereálnu, ale všetko a prakticky by sme prišli o základy vnímania sveta. Takže pre mňa síce láska je chemická reakcia, ale nijako to nezmenšuje jej hodnotu oproti iným pocitom.
@wewo prečo zrovna plodenie detí? nejde skôr o to aby tá dvojica vytvorila spolu stabilnú štruktúru v ktorej budú žiť? áno, je pravda že príroda vymyslela lásku na to aky sme sa množili dalej, ale nezdá sa ti, že nám ako ľudským bytostiam treba toho k životu trochu viac? a v neposlednom rade aj tie pocity, pripomínajúce drogu?
@anitchka nuž, to je veľmi zaujímavaá poznámka a bohužiaľ je to tak, ale potom to zvyčajne funguje tak že ak chcem len cítiť lásku od partnera a nevraciam mu ju tak si to skôr či neskôr uvedomí a vzťah sa veľmi rýchlo skončí.
@vsakpredsajaa tazko dedukovat, aku lasku myslela, ked napisala len 2 a 1/2 slova ale verim aj na chemicku aj na vselijaku inu, vratane lasky k peniazom, zvieratkam, stromom alebo velrybam... a kedze som chlap, tak premyslanie o laske ako o sposobe zachovania rodu a rozmnozovania, u mna odpada, kedze moj priatel asi tazko otehotnie
dyk, ono najde 3, ked to napisem bez diakritiky a otaznika. vtipne je, ze to tretie, ktore tam na screene nie je, je s diakritikou a otaznikom.... birdz nikdy neprestane fascinovat.
@notme nemám pocit žeby som miešal hrušky s jablkami.
Keď si tak kokotny že tomu nechápeš prečítaj si to ešte raz. A ak stále nič tak znovu.
Btw ty aj čítaš moje príspevky?
@vsakpredsajaa ja viem, ze ty ten pocit nemas. ved keby si mal, znamenalo by to, ze nie si retard. ale kazdy, kto ma viac ako dve mozgove bunky, ten pocit ma.
Jasné že verím láska nemusí nutne znamenať rovnicu muž žena do konca života rovná sa láska. Láska má veľa podôb. Rodina priateľstvo hobby....je veľa veci ktoré môžme milovať.
Ja verím že zajtra vyjde slnko, tomu verím na 100% nikdy ma to nesklamalo
@notme prečítal som iba prvú vetu a ďalej ani nebudem čítať kokota čo nepochopil otázke.
Radšej si chod zatrtkať aj keď mi je jasné že nemáš s kým.
Peace
Chcela by som verit ze "laska" je viac ako len obycajny pud ktory nas hna k tomu aby sme sa nekontrolovane mnozili. Lebo to je take bezduche a nevidim v tom zmysel potom. A smutne.
Ale laska moze byt viac len v tom pripade ak by bol aj cely zivot viac ako len udrzanie sa na zive (za ucelom coho?) . Cize (podla mna) laska na duchovnej urovni moze existovat len vtedy ak ma aj zivot duchovny zmysel.
Naco odpoved nie je.
Cize clovek moze but verit alebo neverit.
Napr ja verim lebo mam z toho lepsi poci a dava mi to chut ist dalej.
Ono je to podľa toho čo si predstavuješ pod tým slovom "láska". Väčšina ľudí si lásku pletie so zamilovanosťou a potom to tak aj v tom svete vyzerá. Neverím na niečo také ako je skutočná "láska". Ale to sa týka len partnerských vzťahov, tam to nie je... láska je nezištná a nie že priateľovi sa niečo stane tak ho opustím a nájdem si lepšieho... podľa mňa najčistejšia forma "lásky" je medzi matkou a dieťaťom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Veríš na hlad? Smäd? Na naštvanie?
Láska je cit, ktorý vzniká všade okolo teba. Pozri sa okolo seba, na matky čo ľúbia svoje deti, na osoby čo ľúbia svoje zvieratká, na páriky čo sa cicmajú.
Všade je láska. A nemusíš na ňu veriť. Lebo skrátka je Či už ju ty prežiješ alebo nie, to je druhá vec.
a určite aj jednorožci existujú!!
Druhá vec je láska matka a dieťata. a to isté Dieťa keď lúbi matku, to je tieź láska, alebo aj otca môžme doplniť. a podobne, celá rodina, laska k zvieraťu.
Preto treba menit lasku aspon kazde 10 roky
Či si myslite že láska je len chemicka reakcia ktorá vyprcha a ktorej jediným cieľom je splodiť dieťa a zachovať druh, alebo či verite na dlhodobú lásku ktorá má aj inú podstatu ako zachovanie druhu.
To pre tých čo píšu že to je napiču otázka
Keď si tak kokotny že tomu nechápeš prečítaj si to ešte raz. A ak stále nič tak znovu.
Btw ty aj čítaš moje príspevky?
Radšej si chod zatrtkať aj keď mi je jasné že nemáš s kým.
Peace
Ale laska moze byt viac len v tom pripade ak by bol aj cely zivot viac ako len udrzanie sa na zive (za ucelom coho?) . Cize (podla mna) laska na duchovnej urovni moze existovat len vtedy ak ma aj zivot duchovny zmysel.
Naco odpoved nie je.
Cize clovek moze but verit alebo neverit.
Napr ja verim lebo mam z toho lepsi poci a dava mi to chut ist dalej.