No ja v to tiež verím a všade na svete je o tom plno dôkazov ako aj v minulosti napríklad taký Nostradamus a občas sa mi stáva že mávam podobný pocit déja vu ako ty Hysteric
vidieť budúcnosť je len zlomok schopností, akými oplývajú niektorí ľudia/bytosi takisto videnie aury, cestovanie v časopriestore, narábanie s energiou,.. samozrejme, že verím. je to súčasťou (nielen) môjho náboženstva
verím v také schopnosti, (ja síce také nemám ale viem, že existujú veštice čo vedia povedať neznámemu človeku všetko o jeho živote a budúcnosti (netuším ako to dokážu ), alebo liečitelia, ktorí vám chytia do dlane ruku, zavrú oči a začnú hovoriť v akom veku ste mali akú chorobu či úraz a na čo dať pozor teraz...
viete o tom, ze samotne dejavu je chyba zrakoveho vnemu a nahle kratkodobe nedokonale interpretovanie mozgu..preto sa nam "zazda", ze TOTO som "uz videl" ... nie, nevidel, len sa ti to zda.. taky flashik trosku..
ak budeme vediet vyuzivat mozog lepsie, tak potom uverim ze v porovnani s tymto co vieme, to bude nadprirodzene
pred asi 2 rokmi bola moja mam u vsetkyne a ta ze bude nestastie v rodine...zomrel nam dedko...bola zas pred 2 tyzdnami zas nestastie...zomrela nam babka teraz v utorok ...a na mna povedala, ze sa okolo mna toci vela zlodejov a mne zmizlo 50 €... takze ano verim...
pre tých, čo ich majú je to prirodzené, ale bohužiaľ poznám ľudí čo ich majú, aspoň z časti a myslia si o sebe strašne veľa, je to naozaj smutné... alebo ľudia čo ich nadobudnú a nie sú dostatočne silný, tým to môže ublížiť.... je mi ľúto takých ľudí, lebo nie sú natoľko vyspelí, aby s tým mohli naozaj zaobchádzať....
neverim v nadprirodzene schopnosti. verim v schopnosti ktore su prirodzene no ludmi malo poznane, alebo u nich malo rozvijane a ak sa niekde vyskytnu, tak ich kazdy povazuje za nadprirodzene
ano asi tak ako socrates tuto poznamenal...schopnosti potlacene alebo podvedome odmietnute nie su nadprirodzene , len zabudnute a nechane bez povsimnutia. a take su ....bezpochyby.len to ludia nevnimaju.
Mne sa raz stalo že som sa zobudil uprostred noci celý od krvi a pritom som nemal na sebe žiadnu ranu a okno ktoré som mal zatvorené bolo zrazu otvorené
vy si ani neviete predstavit ake to je ked to niekto ma a preziva to tie vase reci mam ich bojte sa ma alebo verim lebo ich mam su na nic ten kto ich ma sa boji o seba musi davat kazdy den pozor kazdu minutu svojho zivota aby sa neprezradil ze dokaze nieco viac ako ty druhy ............. bol by za blazna nieje to take lahke len lezat v posteli s nootebookom a vymysliet si nieco ... kdeze je to ovela tazsie !
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
..moja mamina čo povie to sa stane vždy..
ak budeme vediet vyuzivat mozog lepsie, tak potom uverim ze v porovnani s tymto co vieme, to bude nadprirodzene
A keď je kľudné obdobie tak nič nesnivá a je vše v pokoji tak v tom niečo musí bit nemyslite?