Na túto otázku mi babka vždy odpovedala krátkym príbehom : Bol raz jeden chlap , ktorému veštica predpovedala, že zomrie. Rozhodol sa sedieť doma aby sa zachránil . Za tri dni naňho padla strecha lebo neudržala nános snehu.----> Čo sa má stať, stane sa
@zmrdak neospravedlnila sa za to, ze to poslala, ale za to, ze mozno (a zjavne si nie je toho vedoma) to je tema, ktora tu uz bola. Ci podla teba v takej situacii, ked si clovek nie je isty, ci tu tema uz raz/viackrat nebola a povedzme, ze ani vyhladavanie mu nepomoze to zistit, sa ma radsej z obavy, aby nedal duplicitnu temu, zrieknut vytvorenia fora?
@mia246 ale tak to ze na neho padla strecha malo svoj normalny logicky vysvetleny dovod (neudrzala hmotnost snehu) ... nazval by som to skor hmm zhodou okolnosti...
@mia246 aj tak by som to nenazyval osudom (inak keby nesiel k vestici tak by nezomrel? znamena to ze ta vestica mu to "vybavila"? ) ... no proste mam na to trosku iny nazor
čiže nemaj strach, len si naskočila na znovuvznikajúcu módnu vlnu diskusií o osudoch (a prispela k jej znovuvzniku), to nie je až také hlúpe ako keby si sa viezla na jej vrchole.
Určite verím takému, že čo sa má stať, stane sa a ak sa napr. mám s niekým stretnúť, tak sa proste stretnem... a tak podobne. Ale napr. neverím na také, že máme predpísaný osud celého nášho života, ktorý je nemenný a nič s ním nenarobíme, to je zase blbosť A áno inak, všetko sa deje pre niečo a nič iba tak. Už to tu niekto povedal, ale tomu verím tiež.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
neverim na osud
neverim na osud
Andrzej sapkowski
verím na osud, no verím, že sa dá zmeniť
» www.birdz.sk/forum/osud-aleb...
cca 3 týždne po tej predošlej
» www.birdz.sk/forum/verite-v-...
...ktorá bola prekvapivo až 4 mesiace po tej predošlej
» www.birdz.sk/forum/verite-na...
čiže nemaj strach, len si naskočila na znovuvznikajúcu módnu vlnu diskusií o osudoch (a prispela k jej znovuvzniku), to nie je až také hlúpe ako keby si sa viezla na jej vrchole.