tuším 2 kamarátky vedeli heslo na fb, ale som si ho zmenila neskôr, ale nie kvôli nim.. ale hej, je pár takých, ktorým verím a heslo by som im povedala..
ale nie je to o tom, že by som neverila, jednoducho nejak sa nikto nepýtal a nemám dôvod niekomu dávať moje heslá na čokoľvek, naopak, ja viem heslá polovičky mojich spolužiakov, ešte aj tých, čo už so mnou nechodia
mám ich s kamarátkou vymenené vzájomne, ona niečo potrebuje a nemôže ísť na net tak kuknem ja, a potom naopak a aj keby sa mi hrabala v pošte, nemám pred ňou tajnosti ^^
iba jednej takej osobe by som v tejto veci verila, je to moja najlepšia kamoška a parkrát som vedela aj ja jej heslo, keď jej nešiel net tak som chodila na jej účet pozerať čo je nové a tak, keď ma o to poprosila
inak by som radšej neriskovala, lebo keď sme boli u druhej kamošky a akonáhle sa vzdialila od PC, tak ostatné z jej nicku už vypisovali somariny ostatným
áno, je taký - môj mladší brat.. teraz počas maturít som ho poprosila, aby mi heslo zmenil na také, čo poznať nebudem aby som sa pokojne mohla venovať štúdiu a že ma tam dvakrát za deň pustí odpísať si na správy...
No a ten debil deň na to odišiel do Česka minimálne na týždeň a heslo mi nechce prezradiť, takže on je fakt JEDINÝ čo vie heslo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
48 komentov
Aj ja viem jej.
a nejde o hesla ale ja mam tak vseobecne problem ludom doverovat, sem tam mam pocit ze som trosku paranoidna co uz
inak by som radšej neriskovala, lebo keď sme boli u druhej kamošky a akonáhle sa vzdialila od PC, tak ostatné z jej nicku už vypisovali somariny ostatným
No a ten debil deň na to odišiel do Česka minimálne na týždeň a heslo mi nechce prezradiť, takže on je fakt JEDINÝ čo vie heslo