Zaujimal by ma vas nazor na existenciu mimozemstanov... A ešte mi sem pls...Napiste...Ci verite v dochov..demovov...diablov...a podobe ,,bytosti"...Dakujem
mimozemstania - Co sa tyka mimozemskeho zivota myslim si ze na inych planetach alebo mesiacoch je mozne najst v inej sustave zivot ... nemyslim hned nieco hmatatelne alebo viditelne ale urcite niekde su nejake jednobunkovce bakterie atd ...
duchov (demoni atd) - ak som nemal zoparkrat haluze tak som ich videl , ci na ne verim? sa neda povedat , ci to co som videl bol iba odraz serosleposti to neviem ...
Najvacsi mimozemstania sme hlavne my sami. Nepozname ani samych seba a snazime sa vymysliet ako by mohli vyzerat iny. duchovia a podobne bytosti - mozno je v nas viac ako si myslime
mimozemstanov?ano.bolo by to plytvanie priestorom.ved si predstavte,aky je vesmir velky,kolko planet sa tu nachadza.a zeby jedina ibyvana planeta bola ta nasa,absurdne.
urcite existuju mimozemstania ved aj pred dvoma dnami davali v spravach ze nad trencinom boli nejake zahadne svetla...duchovia su podla mna tiez, demoni asi nie diabol asi ano a ine bytosti podla toho co, existuju divne stvorenia podla mna aj lochneska prisera je, ale zas jednorozce asi po luke nebehaju
V mimozemšťanov áno, pretože neverím, že by sme v celom vesmíre boli len my + ešte iné dovody, ale to by bolo trošku na dlhšie Duchovia, nevylučujem, že by mohli byť. A v démov a diablov zase nie :p
mimozemšťania-či to takto nazvať, neviem, ale isto existuje mimo zeme nejaká forma života...
čo sa týka tých ostatných ´bytostí´ čo ja viem, ale je prečo by nemohla existovať nejaká zhmotnená forma energie? keď to nie je vedecky dokázané, ešte to neznamená, že to neexistuje
Hm..Ale toberte to takto: Ak duchovia ,,behaju" po zemi Ano..?? Ale my ich nevidime..Tak ich tam potom musi byt straaaaasne vela... A Ked nastane koniec sveta tak co sa snimi stane??
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
duchov-mozno
demnov-asi nie
diablov-to same co demonov
a podobne "bytosti"-treba konkretnejsie urcit
duchov (demoni atd) - ak som nemal zoparkrat haluze tak som ich videl , ci na ne verim? sa neda povedat , ci to co som videl bol iba odraz serosleposti to neviem ...
áá démoni ? šak tí sú úplne v pohode .. a vzhľadom na ich povahu sa s nimi dá perfektne porozprávať
V duchov neverím úplný nezmysel búú !!
duchovia -no mozno poviem vam ked nejakeho stretnem
demoni- nie
diabol- ano lebo urcite musi niekto ovladat zlo
duchovia- 100% áno
diabol, démoni,...- nevylučujem...
čo sa týka tých ostatných ´bytostí´ čo ja viem, ale je prečo by nemohla existovať nejaká zhmotnená forma energie? keď to nie je vedecky dokázané, ešte to neznamená, že to neexistuje