@xhtml tak to si aj ja viem domyslieť v anketách že ludia ktorých tu už nejakú dobu "poznám" a všimla som si čo píšu aký majú približne názor na určité veci... ale nenapadlo by ma zo seba robiť debila a vnucovať sa že toho a toho super poznám a niekam ho zaraďovať... a ty si ajtak nevšímaš alebo nechceš všímať dobré stránky ale vždy len pičuješ keď sa ozveš
co ti @lvanka spravila?? mas tam 14 dalsich co dali nie.. a ty si vyberies prave ju..
preco musis rypat a provokovat.. uz som si myslel, ze pochopis..
je to JEJ nazor a ma nan rovnake pravo ako ty na TVOJ
----
zalezi co sa mysli laskou na cely zivot
Laska ako taka, nevydrzi cely zivot.. Laska je /porovnani je neskutocne vela tak si vyberiem/ kvet. Treba sa o nu starat a zivit ju, polievat. Ak sa to nerobi tak pomaly vadne a umiera. a to je problem ktory nici dnesne vztahy ( @holyknight ) Ludia sa zalubia /este to nie je laska/ Potom to zacnu udrziavat len sexom, ci nejak umelo. A pri prvych problemoch zistuju, ze k tomu druhemu ich puta to fyzicke a velmi malo toho psychickeho
samozrejme, je to moj nazor.. ale myslim ze hoc jednoduchy tak blizko pravde
@marttina tak toto bolo super.. ale nemala by si sa hadat s Mr.Utrt lebo ti zacne hovorit tak ako zacal mne.. a predpokladam, ze tu otazku, ci sa trafil myslel i smrtelne vazne
@xhtml niekedy su ti ludia fakt srandovni. Ale nebyt ludi ako ty, tak ludia ako ja by sa uz hadam ani nemali na kom poriadne zabavit, Mr.Utrt
A aby som odpovedal, jasne ze si sa trafil, ved ty si Mr. U*trt**
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
niekoľko párov je takto dodnes!
A tak skoro clovek nezisti ci ju naozaj nasiel alebo nie.
myslím že mohla by existovať ale myslím že keď už je niekto spolu celý život tak je to už len o tom zvyku...
ja netvrdim, ZE JE TO ZLE.. ja som len tusil, ze das NIE.. apeloval som na tvoj vyrok, ze ta nepoznam..
a ak si myslíš že ma dobre poznáš na základe možnosti, ktorú tipuješ že označím v ankete, tak to tvoje IQ nebude potom o nič vyššie
poznam ta
laska ano, preco nie, ale vacsina ludi si pod tou laskou predstavi "zamilovanost"
co ti @lvanka spravila?? mas tam 14 dalsich co dali nie.. a ty si vyberies prave ju..
preco musis rypat a provokovat.. uz som si myslel, ze pochopis..
je to JEJ nazor a ma nan rovnake pravo ako ty na TVOJ
----
zalezi co sa mysli laskou na cely zivot
Laska ako taka, nevydrzi cely zivot.. Laska je /porovnani je neskutocne vela tak si vyberiem/ kvet. Treba sa o nu starat a zivit ju, polievat. Ak sa to nerobi tak pomaly vadne a umiera. a to je problem ktory nici dnesne vztahy ( @holyknight ) Ludia sa zalubia /este to nie je laska/ Potom to zacnu udrziavat len sexom, ci nejak umelo. A pri prvych problemoch zistuju, ze k tomu druhemu ich puta to fyzicke a velmi malo toho psychickeho
samozrejme, je to moj nazor.. ale myslim ze hoc jednoduchy tak blizko pravde
PISAL SOM JEJ, ze som tusil, ze da moznost nie, ako apel na to, ked pisala, ako velmi ju nepoznam.. nic ine v tom nie je
Takze skryvat sa za to ze "je to moj nazor a nemas mi do toho co hovorit" je len kravina co si ludia vymysleli, ktory si nevedia svoj nazor obhajit
uz som ti to hovoril niekolko krat: neryp!
mozno ta len zoziera zavist, ze nemas taku frajerku ako je tunak baba (aj @Wembley , aj @Lvanka ved ale si slovak, tak zavist ti nie je cudzia, ze?
k teme: ked budem vediet, ozvem sa
@46 neviem naco mi to piss..
alebo extremny pripad zakomplexovaneho debilka co nema ine veci na riesenie a nasiel si vhodnu obet
tak ci tak chudak zena co bude raz mozno s tebou randit
ked si liecis komplexy, da sa to aj inak ako na pocitaci...odporucam Railroad Tycoon, strasna pecka ked sa chces odreagovat
@xhtml niekedy su ti ludia fakt srandovni. Ale nebyt ludi ako ty, tak ludia ako ja by sa uz hadam ani nemali na kom poriadne zabavit, Mr.Utrt
A aby som odpovedal, jasne ze si sa trafil, ved ty si Mr. U*trt**
*ultimate
**truth